Om obosit de oameni

Fratilor cimpanezii, sunt un om obosit de oameni. Prostia la specia asta e rang de arta, din cand in cand mai apare cate un geniu care exprima asta altfel, da atat de altfel incat speciei lui ii mai ia vreo doua, trei generatii sa il inteleaga, pentru ca intr’un final sa inteleaga care cum vrea daca are bani pentru asta.

Fratilor oameni, sunt obosit de oameni. Atata prostie si nebunie ca in ultima vreme mai rar. Nefericirea face ca am contact cu oamenii zilnic, momentan imi caut loc de angajare la un parc zoologic intins pe sute de hectare, o fac moka, pe mancare si cazare cu conditia sa vad oameni numai in poze!

Va multumesc!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

3 Responses

 1. Sorin says:

  Frate Ice, că bine zici…
  Stau şi mă-ntreb cîteodat dacă prostia umană are vro limită. Am meditat la modul foarte serios la acest aspect al egzistenţei umane, doar că fără de nice un rezultat. Chiar dacă mi-am acordat şi racordat radarele să penetreze în cea mai întunecată beznă posibilă a prostiei umane.
  Io cred că pînă şi Universu, marele Univers, aşa cum pare el să hie infinit de mare, pînă la urmă tot are o limită. Sau mai multe, pentru că este multi-dimensional.
  Dar nu şi prostia umană !
  Posibil că dacă eşti (puţin) “afectat” este deci pentru că din cauza undelor gravitaţionale de prostie, care unde gravitaţionale au putut fi recent confirmate, doar că undele de prostie sînt unde mai speciale, mai greu de depistat şi confirmat, tocma pentru că din cauză pentru că-i afectează pe… ha ha ha, pe cei ce sînt situaţi la nivelurile superioare de inteligenţă ! Şi aceştia sînt din ce în ce mai puţini. Aşa că “afecţiunea” ta este semn bun !!! smile

 2. Malin says:

  Mai ceea ce pari sa vrei e o lume ca-n apocalipsele zombie, apai mie unul nu-mi place sa trebuiasca toata ziua sa ma razboiesc cu urati deaia care umbla fara vreun rost pe strazi. Imi plac mai mult zombii astia de dinainte de apocalipsa laugh

 3. Marius says:

  Daca n-ar fi prosti… ar mai exista dăștepți?