Bag 20cm in analize …

Ok, nu or fi atat, da nimeni nu s’a plans ca e mai lunga …! laugh

Am citi pe ici, pe colo, analize (cuvantul asta nu stiu ce imi suna pleonasm al vaselinei?! laugh ) ale multor experti, tehnocrati, deontologi, “povesteologi” al necazului numit generic Brexit. Daca citeai la stanga, era de vina dreapta, daca citeai la dreapta era de vina stanga, daca citeai la restul erau de vina toti. Bun … si noi balastul restul suntem oricum de vina pentru tot! M’am jucat cu tot asta (vezi subtitlul blog’ului) in fraza asta de mai sus, pentru ca mi’am dat seama ca oricum nimeni nu intelege nimic!(vezi subtitlul blog’ului)

Eu am tot taranoi (nu tarani!) aia peste gard, tu tot vecinii aia de te inunda constant si te trezesc in triluri de bormasina, englezu’ tot tiganii aia manelisti (nu s’a inventat inca traducere libera la asta), belgianu’ tot ciocolata lui cu sau fara cacao mai mult fara ca e scumpa, olandezu’ tot belele cu apa (da Doamne o ploaie mare), francezu’ tot cu Dijonu,  neamtu tot cu vaselina (robotii scartaie fara, vezi caz recent, probabil lipsa vaselina), rusu tot cu Putin, noi tot cu Mutu de Sibiu … si iata cum … nimic nu s’a schimbat si nu se schimba, decat poate Polii.

In concluzie, noi am pierdut ce visam sa avem. Ca aia de baga la LOTO un bilet de 1 leu si sunt suparati ca au pierdut cateva milioane de EURO, pentru ca nu le’a dat pe varianta de un leu ci pe variantele de 3 lei.

Tu cum stai? Tot cu vecinu’ ala de iti canta la bormasina vara-lumina, iarna-intuneric?? Tot cu inghesuiala de pe A2 si coada de la plata cash? Tot cu caldura din sud si supravietuirea crocodilului de stepa la mirosul din RATB? Tot cu aere de afara e altfel, in vremea in care Euro nu’i ca Leu Greu la fel cum nici ca acasa nu ii nicaieri? Tot la clasa low cost I’taia in avion cu aplauze la aterizare? Tot tigan pe la altii si smecher pe acasa? Tot ala care ne povesteste cum e pe la altii, el ii tot la fel desi uita romana pe aeroport ca Raducioiu?! Hai ca puteti … ce pana mea! Pe undeva tot sunteti, fie si ca mine la o bere rece la umbra dupa o zi grea in tara Mutului rasare! laugh

Va las prieteni, a venit comanda la pizza, la fel de proasta ca … sa mor de imi aduc aminte cand am mai comandat lipia asta, la care turcii oricum ii spun Lahmacun.

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

2 Responses

  1. Marius says:

    Zilele trecute eu am fost vecinul cu bormasina. M-am simtit bine! laugh

  2. ice4you® says:

    Payback time! laugh