Oficial a inceput sezonul 2016 :))

Cam tarziu anul asta fata de anii trecuti in primul rand datorita stricaciunilor ce le’am avut de indreptat dupa grindina de acum doua saptamani, ce mi’a cam taiat si din lista de renovari ce o aveam pregatita anul asta pentru gradina. Dupa un nou chin ieri pe 33 de grade in care am tras cu un bun si priceput prieten sa renovam stratul de chit izolator al piscinei (dupa 7 ani) iote ca in sfarsit e gata pusa la umplere pentru un nou sezon de balaceala si chefuieli cu prietenii …

De cald e cald ca in iad, pana dupa masa e plina cu apa numai buna de baie, sincer abia asteptam! laugh

Voi cum va racoriti, pe unde umblati?! Cum vi’se pare varianta asta temporara de piscina? Din cate vad au si toate accesoriile necesare si nu sunt foarte scumpe.

P.S. Sper ca azi sa am timp pana e gata apa, sa scriu cateva articole din cele pe care le’am tot pus in asteptare din lipsa de timp. Marius, nu am uitat de articolul promis, dar nu pot promite ca se va intampla azi! smile

 

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

2 Responses

  1. Marius says:

    Balaceala placuta.
    Nu-i bai cu articolul. Si eu sunt full. Momentan mai sunt 2,3 generice de facut. laugh

  2. Radu says:

    Frate ICE, mai treba niste “blonde” si esti rezolvat, ca la altfel de blonde mi se pare ca ai interzis.
    Cald cat cuprinde si mult de lucru, ca a inceput sezonul de conservaraie de earna, azi am “bagat” niste vegetale la lada si mult iubita fasole pastai cu ardei iute in vreo 6 borcane, sa dea al de Sus sa ne ajunga pan-n primavera! Toate bune!!!