Intoarcerea la mine

Am uitat sa dorm!

Cum este sa dormi?

Am uitat sa mananc!

Cum este sa mananci?

Am uitat sa respir!

Cum este sa respiri?

Am uitat sa privesc doar inspre cer!

Cum este sa il privesti?

Am uitat sa cred!

Cum este sa crezi?

Am uitat sa ma bucur!

Cum este sa te bucuri?

Am uitat sa stau!

Cum este sa stai?

Am uitat de mine! Am uitat de cel din mine! Am uitat de omul ce om era dar frica sa se transforme in unul! Am uitat sa ii dau ce are nevoie ca sa poata sa isi aduca aminte cum este sa zambeasca! Voi cauta aceste raspunsuri acum … in aceasta zi … in seara ce geana da sa vina, ma voi cobora din nou la mine … omul ce am uitat ca sunt, urandu’ma prea tare ca am fost, dar astazi confirmandu’se ca este nevoie de omul ce este!

Ma voi reconstrui incet … ca om prima oara … ca om sa fiu vazut … ca suflet ce sunt imbracat de omul ce sunt … pentru ca nu doar nevoia de suflet este nevoie … ci si nevoia de om este dorinta! Sunt o voce, o privire, o mangaiere … ce nu doar sufletul ofera ci si omul ce ma imbraca.

Am urat aceasta citadela de lut … ca nu mai avea trebuinta … dar poate ca si’a gasit din nou sensul … si nu am sa o mai daram sau neglijez … caci sens are … ca un TOT complex … pentru ca MINE … nu sunt doar EU!

Nu o fac pentru EU … ci o fac pentru MINE!

In liniste ma voi regasi, caci pierdut in zgomot am fost …

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

4 Responses

 1. Shadow of the Angel says:

  Niciodata nu e prea tarziu sa te gandesti cum era si cum ar putea fi. Doar inchide ochii si deruleaza momentele frumoase in minte… Acum, cerul e pamantul neatins…
  Candva albastrul unor dorinte inocente ne cuprindea in intregime! Azi.. e doar o alta zi in care s-a gandit la tine.. o alta zi care a debutat cu imaginea ta in mintea ei.

 2. Ramona says:

  Ce frumosi sunteti amandoi unul langa altul! smile
  Va imbratisez!
  Ramona.

 3. demon says:

  O alta zi in care te’a zarit si el … in fiecare frunza a unei toamne ce ii aduce in adieri de vant, mangaieri ce poarta parfum de vanilie …

  Si maine … maine e … un pas inspre NOI … cei de azi si maine … caci de ieri am fost mereu …

 4. Shadow of the Angel says:

  Fiorii inevitabili ma fac sa respir din tine..Tai curcubeul si pastreaz culoarea alba a norilor.
  … plumb si roz… tremur si zbor… ma caut.
  Simpla ca o picatura de ceara..