La rusi ca la romani …

Intr’un final Lada Granta, o masina construita pe platforma pe care s’a fabricat si Logan, ce a fost cumparata acum ceva vreme de catre Lada de la Renault, a fost inaugurata cu tam-tam’ul specific rusilor, deloc strain romanilor. Ca si pe la noi in cazul Logan’ului cand prim’marinarul tarii s’a dus sa inaugureze Logan’ul, Putin a facut acelasi lucru cu Lada Granta, doar ca spre deosebire de noi, rusii au reusit sa se faca de ras si Putin a avut o supriza …


… norocul lor este datorat faptului ca Rusia este aproape de alegeri ca altfel ii crucifica pe oficiali laugh … lucru care probabil s’a intamplat dupa ce au disparut camerele laugh … oricum ar fi insa, e clar ca Lada a luat o lovitura grea de imagine in ochii proletarului rus.

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...