Ma scuzati de incultura … dar totusi …

Parca banii aia ce suntem incurajati sa ii dam pe un bolovan touch by Brancusi … mai bine ar fi donati pentru sanatatea sau foamea reala a unor semeni de ai nostrii care ar avea mai mare nevoie de ei decat de un bolovan ce maine, poimaine o sa aiba soarta celor de la Targu Jiu. Daca statul asta de cacat la care donam noi zi de zi bani grei ca sa faca unii curul mare nu e in stare sa recupereze macar spaga pe care o lua Cocos/Videanu/Escu‘ la o singura tranzactie, de ce p0|@ mea ne cer tot noua, aia de la care i’au furat cules?!

Nea Ciolos … inainte sa ne ceri tot noua, da un telefon la ANAF si ordona’le alora de alearga babute prin piete ca vand 3 fire de ceapa verde fara casa de marcat, ca in 30 de zile sa recupereze 1% din datoriile la stat ale unora … nu zic care … eventual intrebai de datorii si pe aia de la Metro/Carrefour/Auchan/and CO, nu uita nici de OMV, PETROM, LukOIL, ROMPETROL and CO,  ca asa sigur o sa avem si Cumintenia Pamantului dupa ce cu Mutenia Pamantului ne’am ales tot pe banii nostrii.

Ma iertati inca odata pentru incultura, dar, totusi …

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

1 Response

  1. cola says:

    corect !