Mai sunt la usa, inca 10 ca tine|Sau cum si’au furat patronii de pe litoral caciula singuri

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

6 Responses

 1. cola says:

  Păi ‘pensiunea de 8 camere’ nu e hotel, ci afacere familială … Are proprietarul nevastă și copii harnici? Se descurcă cumva .. nu are ? Nasol, nu își poate face el concedii in locuri exotice din profit făcut pe litoralul nostru, pe bază de sclavagism … Valabil cam în toate industriile, nu doar turism…

 2. ice4you® says:

  Anuntul ala e doar unul exemplificativ gasit pe internet, peste tot salariile oferite fiind cam aceleasi, prietenii mei avand un hotel cu vreo 200 de camere. Din pacate mentalitatea e aceiasi si la ei: oameni cat mai putini, salarii cat mai mici … ca economii, ca 3 luni numai de activitate, ca au cheltuieli …. mentalitate de cacat! Cand le’am zis: fratilor, iesiti din zona asta de confort cretin, ati tot fost pe dincolo, ati vazut cum fac altii … puneti mana si renuntati doar la ideea de a inchiria camere vreme de 3 luni cum ati tot facut de 25 de ani incoace, fiti vizibili pe net, ganditi’va la un altfel de turism decat asta neaos ONT-gen, ganditi outside de box … am vorbit si vorbesc cu peretii!

  S’au dus vremurile cand munceai cu sclavi! Daca un lucru bun s’a intamplat odata cu UE, ala a fost ca asa s’au rupt lanturile sclaviei din tara, lucru tot mai vizibil.

 3. cola says:

  Corect, cu un amendament .. nu ue in mod direct a contribuit la asta, ci libertatea de circulație și disponibilitatea concetățenilor cu chef de munca, de a înghiți amarul pribegiei pentru a avea o viață cu mai multă perspectivă, și nu în ultimul rând politicile ‘iresponsabile’ ale ciumei roșii de a sălta lefurile unor bugetari, ceea ce i-a făcut pe mulți să descopere cât de mizerabil sunt plătiți .. nimeni nu te poate obliga să fii sclav, la proprietari de pensiuni sau corporații .. este exclusiv alegerea ta..

 4. ice4you® says:

  La libertatea aia de circulatie si drept de munca prin UE ma refeream si eu. Asta le’a dat rau de tot la temelie multora si abia acum, dupa aproape 11 ani, problema asta incepe sa isi arate tot mai rau coltii si e doar inceputul! In cativa ani, astia cu furismul lor (ca numai turism nu fac) or sa aiba de ales fie sa vanda la pret de nimic afacerea si cu ce iau pe ea sa supravietuiasca; fie sa se ingroape odata cu ea; fie sa isi adapteze serviciile conform vremurilor, cerintelor si mai ales concurentei straine care ii ingropa, chiar daca vorbim despre aia ceva mai la sudul aceleasi Mari Neagre.

 5. Problema e grava si se agraveaza. Nu e vorba doar de salarii. Nu ai cu cine sa muncesti. Am pus anunt de angajare si nu s-a prezentat nimeni nici macar sa vada despre ce e vorba si cati bani primesc. Si nu era vorba de cateva luni pe an. Era job permanent platit dupa ce stii sa faci. Din pacate e un cerc vicios. Oameni slabi calificati sau deloc egal servicii proaste.Servicii proaste egal client nemiltumit egal moarte sigura a afacerii.

 6. ice4you® says:

  La tine problema e cu totul alta fata de ce se intampla pe la mare! La tine fiind vorba de o afacere de familie, facuta de niste oameni cu scaun la cap sta altfel treaba. Din pacate insa, asa cum spui si tu, problema este grava si se va agrava din ce in ce mai tare, pentru ca din pacate, cu multi ani inainte sa te apuci tu de ea, toti jegosii i’au facut un renume prost: in turism era munca MULTA si fara numar, pe bani de nimic. Si asta probabil ca este unul din motivele pentru care fug de anunturile alea.

  In rest, profesionalele au fost desfintate, de ani si ani de zile, nu se mai califica nimeni in meseriile astea iar multi dintre tinerii nu mai vor frate sa munceasca de nici o culoare si asta este un fapt. Pe de alta parte, fiica’mea a muncit la o asemena pensiune, pana cand si’au batut aia joc de ea, in sensul ca au muncit’o de i’au sarit capacele, si dupa ce au tras de ea ca de caine de si’au facut treaba, au facut’o la bani in ultimul hal. Si uite asa … odata tepuita de jegosii aia, cum sa o mai bata macar gandul sa se mai angajeze in domeniu? smile

  Dap … si uite cercul vicios!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.