Merge site’ul ANAF? Mergeeeee … ne’a si depasit …

Pe langa faptul ca inca ANAF nu au reusit sa rezolve plata cu cardul online, site’ul ala nu merge niciodata, nici macar accesul la SPV unde baietii iti trimit notificari si documente pe care nu le poti accesa aprope niciodata.

Bai fratilor, eu inteleg cam orice, dar daca tot obligi pe toata lumea ca declaratiile alea sa le depuna exclusiv online, iar notificarile sa iti vina doar in SPV, de ce plm nu esti in stare sa pui la punct sistemul ala informatic ca macar aia de buna credinta sa iti faca treaba si sa isi plateasca cinstit darile fara sa le iasa peri albi?!

Absolut penibila situatia asta care treneaza de ani de zile si la care sincer, nu cred ca se vor gasi vreodata solutii in ciuda tuturor promisiunilor pe care le tot auzim de la un ministru sau altul, de la un sef ANAF, sau altul. Ok, avem nevoie de autostrazi, o dam tare pe goarna ca nu avem autostrazi, dar de lucrurile astea de ce pana mea nu se revolta nimeni? Eu unul sunt satul de toti astia trei zeci de ani de incompetenta si batjocura la adresa contribuabilului, din care doua zeci i’am simtit pe propria piele. Traim in 2019, in plina era digitala, ne laudam cu conexiuni si al mai tare internet de pe planeta, dar cand vine vorba sa iti faci treaba cu el, mai bine iti dai o tesla in oua. dash2

9 comentarii la „Merge site’ul ANAF? Mergeeeee … ne’a si depasit …”

    • Ii dau, ii dau … atat ca cica am ceva documente prin SPV … pe care nu pot sa le accesez, in rest e bine.

      Răspunde
  1. De ce draku am fi mai buni la făcut site-uri de ANAF decât la făcut autostrăzi ? Tot genă de român, și la târnăcop, și la tastatură .. mărim producția de bășini, vine încălzirea globală poate noi, ne cresc bananele in curte, și nu ne mai trebe nimic altceva .. case closed ..

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura