USR-PLUS anunta TAXA PE BASINA! #ȘÎEUMĂBĂȘESC


Dupa ce ne’am lamurit ca e mai bine sa nu mai aiba nimeni proprietati si in loc de familii sa traim in grupuri ca in primii zori de zi ai umanitatii, Oana Maria Bogdan membru al Biroului Național al USR-PLUS, pe care Ciolos o numea ca „Forța motrice” a noii formatiuni politice, propune interzicerea sau cel putin suprataxarea fasolii astfel incat populatia sa emita mai putin gaz metan in atmosfera prin flatulatii, aka cunoscute popular ca basini.

Nu stiu cat de bine si aromonios suna viitorul (luand in calcul fasaitele) insa in mod cert, USR-PLUS se gandeste sa miroase mai bine!

Basinosi din toate tarile uniti’va si votati USR-PLUS, de acum aveti cu cine! #ȘÎEUMĂBĂȘESC

https://youtu.be/Y-B7XeMw6Zw

11 comentarii la „USR-PLUS anunta TAXA PE BASINA! #ȘÎEUMĂBĂȘESC”

 1. Păi e simplu tovarășe, dacă beși în metrou și nu ai cumpărat certificate verzi de la băieții deștepți și tehnocrați, te-ai căcat pe tine, indiferent de cât de cu stropi a fost bășina.. dacă beși și învârți o eoliană, te pun ăștia ministru tehnocrat în guvernul zero emisii .. știu că unora le pute a căcat în țara asta, dar să faci program de guvernare din așa ceva .. doamne ferește …

  Răspunde
  • Bai tovarase, razi cat vrei, da pe mine m’a luat frica, daca imi pun astia basinometru la cur si vad cata gaura am facut in stratul de ozon, am belit belengheru!

   #saneluambasinainapoi

   Răspunde
 2. Ba râd tovarășe, că ăștia au tone de bășini în cap nu doar la cur.. le fac și slogan electoral – vrem o țară insolventă, nu o țară flatulentă ..

  Răspunde
 3. Ba voua va arde ras, da azi cand sa ma duc la ITP am dat in o groapa de-‘am facut cauciucu’ praf, strada noua, groapa noua… s-a ratat programarea… #safutinguraguvernareaasta #avemunpresedintedecacat #suntemunpopordemanelisti #josue #eramaibinepevremealuiceausecu

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura