Mi’se rupe P**A, de nunta cacatului!

Astazi se casatoreste cu voia bunicilor, parintilor si tot neamul, un mic alcoolic cu o panarama. Din inamplare sau nu … sunt si ceva de pe la curtea regala BRITANICA … adica aia de prin UK. Sa fie la ei si sa le dea Dumnezeu toate cele … casa de piatra si cacastoare de BCA … ce nu inteleg eu … de ce atata valva si care e vrajala? In afara de faptul ca aceea curte regala britanica sunt niste parazitii care cheltuie anual sume uriase din bugetul tarii aleia … de ce acum trebuie sa tremuram noi cu atat de mult entuziasm ca unul dintre parazitii astia o pune si de o nunta? Culmea este ca toata lumea este in delir … presa este in orgasm … televiziunile din toata lumea si mai ales de pe la noi, au inceput deja sa trasmita din cele mai ciudate locuri … si sa ne ofere cele mai complexe informatii .. cum ar fi … „ce miros au basinile printului heri”, „ce tampoane foloseste printesa cutareascu” (dracu stie cum o cheama) si alte informatii care mai de care mai proaspete si de real interes!

Bineinteles ca „gospodinele” de pe la noi, care oricum lepre sunt in mare parte … sunt ude toate … visul le merge departe … poate intr’o zi se vor vedea si ele in sfarsit printese … si nu doar ca nu vor face nimic … cum nu fac nici acum … dar se vor gasi si mai multi decat unul (ornitorincul de langa ele) care sa le sufle in curul ala mare, ce are forma canapelei.

Keep dreaming!

Mie unul mi’se rupe … iar de rabufnit am rabufnit nu de altceva … dar daca ma scoate ceva mai tare din minti pe pamant, este prostia … iar de asta, m’am lovit in aceasta dimineata cand toate canalele TV se intreceau in a abera despre un eveniment care nu vad in ce masura ne priveste pe noi ca popor … ca sa nu zic de realul entuziasm si nerabdare care in manifesta toata prostimea acestei tari ce sta pironita acum cu ochii in televizor …

Uatever …

2 comentarii la „Mi’se rupe P**A, de nunta cacatului!”

  1. Constat cu multa bucurie ca ai o viziune extrem de sanatoasa asupra institutiei regalitatii smile pacat ca n-ai amintit si de piosii care lacrimeaza cand zic „majestatea sa regele Mihai” :))

    Răspunde
  2. Cu siguranta ca voi face o paralela cu prima ocazie ce se va ivii si curand vor fi … ca anul asta Peles’ul are un viitor incert, marinimosi cum suntem i l’am dar „saracului” rege …

    Welcome to IceWorld Micrea C.! 😉

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura