Nici minerii nu mai sunt ce au fost – Ethereum mining

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

7 Responses

 1. Marius says:

  S-au mai calmat preturile. E bătaie pentru 1070 si 1080. O sa mai apara si un intermediar 1070TI care ar trebui sa mai aseze un pic lucrurile.

  1060 a revenit la preturi decente luand in calcul si pretul dolarului, dar si tot ce s-a schimbat in ultima vreme.

 2. ice4you® says:

  E cat de cat ok ca si pret, dar tot scumpe sunt! O varianta 1060 ok e undeva pe la ~1300 lei. 1070TI nu va aseza lucrurile prea mult pentru ca o sa aiba un pret undeva intre 1070 si 1080, in unele variante probabil chiar aproape de 1080.

 3. cola says:

  Energie consumată degeaba .. și pentru gaming și pentru mining .. altfel ne dăm ecologiști, că moare balena de cald, că se usucă de sete pinguinii, samd.. bitcoin-ul e o bijuterie de statistică aplicată pentru proof of work .. dar din punct de vedere monetar e o bombă cu fitilul aprins, aproape de declanșare .. aș propune pentru proof of work dovada că ai luat un cap în gură, de la palada sau alți voluntari laugh .. vrei un bitcoin, adică să-ți iei mocu 2000 de shaorme, nu încălzi planeta, ci pune botu’ la bătaie laugh

 4. Malin says:

  @Marius 1070 si 1080 sunt irelevante din punctul meu de vedere pentru ca au de doua ori consumul concurentelor de la AMD si doar 50% capacitate mai mare de procesare. Dincolo de asta si pretul e dublu. Astfel ce iei pe mere dai pe pere fiindca pierzi diferenta aia de procesare la consum. Probabil ca la gaming e ceva mai relevant, insa la minerit in niciun caz. Placile facute de AMD (ATI) sunt mult mai bune la raportul performanta/pret/costuri.

  @Ice, in Romania placile video (cel putin alea care m-au interesat pe mine) sunt si cu 100 de euro mai scumpe decat ce am gasit pe aici. Apoi intr-adevar, daca te apuci sa cauti online cu greu gasesti placi video la pret decent. Secretul, pe care l-am descoperit din intamplare e sa intrebi pe la magazinele de cartier care au contact direct cu importatorii, alea iti aduc placi video la un pret decent si uneori chiar cu 50-80 de euro sub ce gasesti pe net.
  P.S. Multumesc de promovare.

 5. Vasile says:

  Stimabile, lasa mineritul virtual, in zona ta inca mai sunt legende despre Kosoni si acum ceva vreme erau la mare pret detectoarele de metale

 6. ice4you® says:

  Tovarase Vasile, la d’alea nu ma bag pentru ca din cate am auzit valoreaza cativa ani, iar eu nu sunt dispus sa fac risipa asta! laugh

 7. Vasile says:

  Cum asa Stimabile, pai treaba e legala, un ONG cu tema arheologica sau de protectia mediului si anii aia de care zici pot fi si undeva pe o plaja insorita laugh banuiesc ca de asta era vorba?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.