Nici (zer)OTV nu mai e ce a fost

De cand DD a parasit celebra garsoniera nici zerOTV nu mai e ce a fost! Cateva exemple …Daca va e dor de asemenea personaje si/sau manifestari va recomand sa schimbati pe Antena 1 sau ProTV … dupa ora 17, in fiecare zi!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

4 Responses

 1. Yamasha says:

  n-ai uitat de RTV? Si ei tot acolo sunt si…se lauda ca audienta este in crestere, dar… s-au otevizat mai mult decat toti.

 2. ice4you® says:

  Habar nu am cine sunt aia! laugh De uitat oricum eu ma uit doar si numai la canalele de stiinte in special History laugh Pe vremuri cand aveam chef sa rad copios dadeam o tura de 5-10 minute pe la OTV unde era in desfasurare fie vreo “ancheta” fie aveau invitati scapati de curand de la Balaceanca. laugh

 3. Yamasha says:

  hmm, o sa aflii cat de curand…se otevizeaza tot mai mult, ii va descoperi lumea laugh

 4. ice4you® says:

  Toti sunt o apa si un pamant … OTV in mai multe variante. laugh