Orico WF-RA1, Nano, 150Mbps – driver problem|Rezolvare Windows 7

Aveam nevoie de niste adaptoare Wi-FI pe USB foarte ieftine si fara pretentii pentru echiparea unor scule intr’un birou. Am dat pe la EMAG si am gasit Orico WF-RA1, Nano, 150Mbps cu vreo 24 lei/buc. Habar nu aveam de producator, dar nici nu ma interesa cum nici pe client, am facut comanda au venit de venit, buba cea mai mare a fost ca pe langa ambalajul nasol peste care am trecut lejer, nu au venit cu nici un driver aferent, iar lucrul asta nu l’am vazut scris pe nicaieri pe site’ul de la EMAG. Zic no, asta e, or fi plug and play … dar s’au dovedit a fi plug and prey ca Windows 7 nu avea suport pentru el. sad

M’am apucat sa caut pe net, am dar de niste site’uri cel putin dubioase, pe pagina “oficiala” nu am gasit driver pentru asa ceva. Intr’un final le’am gasit aici pentru toate sistemele de operare, de functionat functionand perfect cel putin pe Windows 7 32/64bit.

Sa va fie de folos! smile

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

4 Responses

 1. the_sniper says:

  Ce iti e si cu driverele astea…eu mi-am luat un adaptor serial to usb zilele trecute,iar pe cd-ul care trebuia sa contina driverele,era un software pentru ceva “chinezarie” de gamepad,de credeam ca fac atac cerebral plus infarct pe loc.Apoi da frate si gaseste driverele ce-mi trebuie pe net….La fel ca dumneata,dupa 2 zile de navigat pe tot felul de site-uri cel putin dubioase,cu mare greu am gasit ce cautam.
  I can feel your pain

 2. ice4you® says:

  Partea proasta e ca ai de a face cu firme obscure total … si dai si sapa. Eu unul nu as fi cumparat mizeriile alea, as fi ales altceva, dar eu nu pot sa conving clientul sa cumpere ce vreau eu. Frumos ar fi fost ca aia de la EMAG sa precizeze faptul ca nu are suport de XP/VISTA/7, ultimul dintre ele fiind cel mai usual. De trimis inapoi … sa fim seriosi, nu facea daraua cat ocaua asa ca am sapat ceva pana am dat de drivere dupa care a fost totul ok.

 3. Marius says:

  Se deconecteaza vreun pic? E oke?

 4. ice4you® says:

  Marius, din cate am testat nu am avut belele, iar pana acum nu m’a sunat nimeni de acolo sa imi reclame ceva in astea cateva zile de cand le’am montat.