Perioada plina, fotbal de rahan si caldura ce vine

Din cate vad pe la toata lumea perioada asta este una aglomerata si nu de concedii ci de munca sau tot soiul de probleme ce trebuie rezolvate. Din nefericire nici eu nu fac exceptie de la regula, de unde si activitatea ceva mai redusa de pe blog. Pe la voi cum e treaba?

In alta ordine de ideei, pentru cine se mai uita la fotbalul jucat de Romania, dupa o partida decenta in care a jucat cu o Franta care nu a fortat ce e drept la justa ei valoare, macar am reusit totusi sa nu ne facem de ras, a venit apoi meciul cu Elvetia unde desi am scos un egal chinuit, echipa Romaniei a aratat ca poate duce cel mult o repriza de efort sustinut dupa care baietii ar cam trage pe dreapta ca atat pot duce. Nu e vorba atat de valoarea individuala cat de o reflexie a campionatului de doi bani marunti care se mai practica pe la noi, ce mai degraba seamana cu niste meciuri de miuta in curtea scolii decat cu unele adevarate. Daca printr’un miracol Romania trece mai departe, la ce nivel de pregatire fizica au ai nostrii imi e ca or sa dea meciul la masa verde prin neprezentare, de aia ca solutie ii propun lui tata’Puiu sa aduca niste intariri …

In rest … vine incet si sigur caldura. E un lucru bun asta mai ales daca nu am sari din lac in put in sensul ca dupa atatea ploi si temperaturi destul de scazute o sa ne trezim intr’o dimineata cu 40 de grade la umbra care or sa tina pana prin septembrie de o sa ne blestemam zilele. Ciudata vreme.

No … cam asta’i dragilor … lasati o vorba doua daca treceti pe aici si aveti vreme.

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

2 Responses

 1. Sorin says:

  Hai România !!!
  am zis-o…

 2. Radu says:

  Astae, n-om muri!
  In alta ordine de idei, daca munciti de maine pana marti, va iau in calus, calusari fac din voi,v-ati dat dreaqu. Ordin pe unitate: distractie, mici, bere – cine are voie – si odihnaaaa! .
  Si poate bat si ai nostrii pe cineva!!