PNL nu mai e fantoma, PNL a murit … demult

Daniel Zamfir a fost exclus din PNL. Biroul Executiv National al PNL a adoptat această decizie cu 25 voturi pentru excludere, două impotriva si doua nule.

Sursa.

Cu alte cuvinte, aia de rad de executiile din PSD, criticand’ul pe Daddy Livache pentru executii prin partid, nu fac decat ca din aia putini cati mai sus sa execute pe acelasi model si pe unul dintre cei putini liberali pe care ii mai aveau prin partid.

Cine citeste blogul asta stie ca nu sunt unul din fanii liberalilor mai ales ca povestile cu liberali si taranisti ce le stiu de la ai mei (Dumnezeu sa ii ierte) nu sunt roz deloc cum vrea istoria de azi sa para (jefuitori, tradatori si oportunisti ca si acum) dar parca ma incearca asa o amaraciune cand ma gandesc ca idiotii astia nu fac decat ca tara asta, dupa aproape 30 de ani sa ramana iara fara o alternativa democratica reala.

Ce dracu mai e de zis decat ca … PNL nu mai e fantoma, PNL a murit … demult!

8 comentarii la „PNL nu mai e fantoma, PNL a murit … demult”

  1. Și hoitul pute … Prin 90 mi-am luat câteva peste ceafă de la agitați și agitatori de partid fsn , doar pentru că am insistat să particip la o întrunire publica a liberalilor lui Câmpeanu… Privind în urmă, mi-am meritat-o … Prost sa fii dar să-ți revii..

    Răspunde
  2. @Cola – deh, ale tineretii valuri, idealisme, jos comunismul, democratie, libertate … alea, alea. De inteles tovarase … da na, stii cum e …. odata cu firele albe vine si intelepciunea. laugh Din fericire pentru mine unul, nu e cazul sa am amitiri d’astea … eu tot cu rosii, tot cu #ciumarosie … tre sa recunosc, ce dracu sa fac. help

    @Malin – ce e just, e just si evident, nu te pot contrazice! search

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura