PNL nu mai e fantoma, PNL a murit … demult

Daniel Zamfir a fost exclus din PNL. Biroul Executiv National al PNL a adoptat această decizie cu 25 voturi pentru excludere, două impotriva si doua nule.

Sursa.

Cu alte cuvinte, aia de rad de executiile din PSD, criticand’ul pe Daddy Livache pentru executii prin partid, nu fac decat ca din aia putini cati mai sus sa execute pe acelasi model si pe unul dintre cei putini liberali pe care ii mai aveau prin partid.

Cine citeste blogul asta stie ca nu sunt unul din fanii liberalilor mai ales ca povestile cu liberali si taranisti ce le stiu de la ai mei (Dumnezeu sa ii ierte) nu sunt roz deloc cum vrea istoria de azi sa para (jefuitori, tradatori si oportunisti ca si acum) dar parca ma incearca asa o amaraciune cand ma gandesc ca idiotii astia nu fac decat ca tara asta, dupa aproape 30 de ani sa ramana iara fara o alternativa democratica reala.

Ce dracu mai e de zis decat ca … PNL nu mai e fantoma, PNL a murit … demult!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

8 Responses

 1. cola says:

  Și hoitul pute … Prin 90 mi-am luat câteva peste ceafă de la agitați și agitatori de partid fsn , doar pentru că am insistat să particip la o întrunire publica a liberalilor lui Câmpeanu… Privind în urmă, mi-am meritat-o … Prost sa fii dar să-ți revii..

 2. Malin says:

  Da da… e cat se poate de clar ca esti cel mai mare fan PNL, implicit Orban pentru ca nu ratezi nicio ocazie sa pui poze cu el.

 3. ice4you® says:

  @Cola – deh, ale tineretii valuri, idealisme, jos comunismul, democratie, libertate … alea, alea. De inteles tovarase … da na, stii cum e …. odata cu firele albe vine si intelepciunea. laugh Din fericire pentru mine unul, nu e cazul sa am amitiri d’astea … eu tot cu rosii, tot cu #ciumarosie … tre sa recunosc, ce dracu sa fac. help

  @Malin – ce e just, e just si evident, nu te pot contrazice! search

 4. Marius says:

  Pai mai e altceva in afara de partidul?

 5. ice4you® says:

  Din nefericire … nu.

 6. vasile says:

  Era normal, doua genii nu pot imparti acelasi spatiu politic good

 7. Li Va Che says:

  Oferta la #portocale

 8. ice4you® says:

  Da? Oare pe cand si la #protocoale?