Politica dupa alegeri

Am zis ca nu imi mai bat capul cu ce se intampla la nivel politic in tara asta … si chiar nu o fac mai mult decat sa gasesc subiecte care de care mai amuzante pe care voi continua sa le scriu din cand in cand.

  • Basescu a mancat in vara coliva USL’ului cand nu l’au putut debarca … oare pomana porcului gatita de USL in iarna asta cu Ponta ingredient principal cum i’o fi cazut?
  • UDMR a adus boiaua pentru pomana porcului ca acum sa afle ca PNL a impus dieta. Nasol … fondurile pentru Covasna si Harghita nu vor mai intra in carnatii unguresti.
  • Dan Diaconescu dupa misiunea mesianica de a salva poporul se intoarce la televiziunea care l’a consacrat. Nici vin fiert nu a dat, nici porci nu a taiat … cu niste baloane colorate nu faci primavara parlamentara.
  • Intre alesi si’au facut loc nume noi … dupa epoca in care muzica populara a fost la putere a veni randul muzici dance … Mihai Sturzu de la HI-Q  va propune probabil ca imn de stat “Gasca mea” … mai ales acum cand a ales gasca mai mare.
  • Sperantele alegatorilor s’au naruit destul de repede … nu mai este vreme de ele … acum trebuie sa ne ocupam de comfortul celor 100 si ceva de porci in plus la valau.

Probabil ca … va urma …

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...