Presa de la altii vs. presa de la noi

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

4 Responses

 1. Stefan says:

  La noi, în ultima vreme, jurnalismul e muult sub nivelul blogurilor. Nu o dată am văzut articole scrise de agramați, nu o dată am văzut articole care nu spuneau nimic, nu o dată am văzut cum au tradus prost articole străine și au spus cu totul altceva față de ceea ce spunea articolul original, iar lista poate continua. Asta în cazul presei online sau scrise.

  Dacă vine vorba de televiziuni, nu mai deschid subiectul, e prea multă mizerie și prea mulți bani în joc.

 2. ice4you® says:

  Stefane, cum am mai zis, nu se intampla des insa de data asta suntem 100% de acord! Imi vine sa vomit cand citesc “articole” de presa pline de greseli de ortografie, lipsite de cea mai elementara gramatica, traduse cu google translate sau fara “inceput/cuprins/incheiere”, baza elementara a oricarui articol nerespectand nici macar bazele jurnalismului (cine/cand/unde). Da … sunt de acord cu tine, blogurile au ajuns cu MULT inaintea asa zisei prese scrise, niste amatori putand da clasa oricaror asa zisi profesionisti care sunt platiti cu ora.

 3. Radu says:

  Eu demult l-am descoperit pe Krugman si rubrica lui din New York Times, e tare tipu, dar are si un Nobel la activ, premii gramada, a predate la MIT si Harvard, acum se muta la o universitate in New York.. Va recomand si cartile lui, in special End this depression Now!
  Si Stiglitz, alt laureate Nobel scrie meserias, iar cartea lui Freefall te lasa praf.
  Dar si noul star al stiintei economice, francezul Thomas Piketty, cu al sau Capitalul in secolul 21, frate te lasa masca oamenii, sunt ani-lumina fata de Guran , muscalu si altii , poate Ilie Serbanescu, pastrand proportiile, sa se apropie ca anvergura.

 4. ice4you® says:

  Guran este jurnalist si nu economist … iar din punctul asta de vedere tot respectul pentru el!

  Ii voi urmari si pe restul recomandati, mersi! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.