Pretul fara masca: experimente medicale cu cei vaccinati si sarabanda discriminarilor sociale

De azi e fara masca in aer liber, un moment pe care multi il asteptau cu nerabdare si un soi de recompensa la faptul ca au fost cuminti si supusi un an de zile, vreme in care au purtat carpele alea pe fata fara a le fi prezentat nici macar un studiu prin care faptul ca purtatul ala de masca ar avea vreun efect direct in reducerea pandemiei, ba dimpotriva, toate studiile in acest sens au dovedit contrariul, cel mai mare dintre ele fiind chiar cel al CDC, la carma caruia se afla Fauci, parintele pandemiei. Acum ca masca in aer liber a fost eliminata (temporar probabil) decizia vine tot din neant, neexistand nici o explicatie de ce se renunta la ea daca a fost atat de buna, principala manipulare fiind ca vaccinurile si restructiile absurde de drepturi si libertati au dus la aceasta recompensa a dreptului la aer, desi in calcului scaderii cazurilor de covid nu au fost luate nici macar o secunda manipularile de date (dovedite intre timp) si nici factorii naturali cum ar fi anotimpul cald, expunerea la raze UV ale soarelui, stimularea raspunsului imunitar in urma cresterii aportului de vitamina D rezultat in urma acestei expuneri, sau pur si simplu ca oamenii petrec mult mai mult timp in aer liber decat in spatii inchise unde s’a dovedit ca e cea mai mare problema legata de raspandire, nici macar celebra distantare sociala neavand vreun un efect in prevenirea raspandirii.

Pretul fara masca: experimente cu cei vaccinati si sarabanda discriminarilor sociale

Renuntarea la aceasta masura aberanta a purtarii mastii in aer liber vine insa cu un pret urias, de care foarte multi nu sunt constienti, respectiv inceputul experiementelor cu cei vaccinati si o intreaga sarabanda a discriminarilor, fiind anuntate deja mai multe „evenimente pilot”, in traducere libera experiemente de medicale in masa, la care vor lua parte vaccinatii #cumasca, in vremea in care celor care refuza vaccinarea „voluntara” din diverse motive personale sau din cauza ca sunt intr’o categorie de risc, incep sa le fie impuse o serie de incalcari flagrante ale drepturilor si libertatilor fundamentale, incepand de la dreptul constitutional la educatie (vezi cazul UMF Iasi unde s’a luat decizia ca studentii nevaccinati sa nu aiba dreptul la cursuri si examene, decizie sustinuta de ministrul Educatiei) si ajungand pana la incalcarea libertatilor fundamentale cum ar fi cea la circulatie in  tara si strainatate, viata sociala, viata familiala, intima si privata, libertatea de gandire si opinie, acces neingradit la cultura, dreptul la munca, accesul liber la activitati economice … toate astea fiind drepturi si libertati fundamentale scrise intr’o Constitutie si recunoscute de Carta drepturilor omului, candva, fundament al democratiilor din toata lumea asta.

Noua normalitate: constrangeri tot mai multe, oamenii tot mai bine dresati, tot mai putina constiinta individuala

Daca tot ati primit ingaduire sa va dati masca jos, luati’va cateva secunde si uitati’va putin la fiecare dintre voi in oglinda, ce vedeti? Vi’se pare ca ala ce il vedeti acum in oglinda e tot ala pe care il vedeati acum in an si jumatate? Va recunoasteti macar zambetul pe chip? Dar tristetea? Dar bucuria? Pe cei de langa voi, ii mai recunoasteti? Cum vi’se pare normalitatea de azi pentru care ati sacrificat atatea si chiar viata voastra vreme de un an si jumatate, doar ca asa va dictau unii fara sa va explice nimic si voi i’ati crezut pe cuvant, pentru ca niciodata nu v’au prezentat in numele stiintelor lor si dovezi care sa le sustina teoriile ce va erau prezentate ca realitate? Chiar vi’se pare ca lumea asta in care traiti si toate tampeniile impuse pana cum si mai ales de acum inainte, chiar ne duc inspre normalitatea aia cu care ati tot fost dusi cu zaharelul vreme de un an si jumatate de cand viata ne’a fost furata tuturor peste noapte si odata cu ea indentitatea noastra cu tot cu drepturile si libertatile fundamentale care ne deosebeau de animalele ce pana mai ieri noi le duceam in lesa, vaccinate si cu chip?

Opine personala

Nu ma mira deloc faptul ca astia isi duc mai departe agenda punctuala de indobitocire a populatiei pentru ca este doar si numai in avantajul lor, neavand nici cel mai mic motiv sa renunte la asta. Ma mira doar faptul ca majoritatea oamenilor de pe aproape intrega planeta accepta fara sa clipseasca ca viata lor sa fie jucata la barbutul acestei pandemii care nu mai este una sanitara ci de profit si control. Noua normalitate este una in care toate teoriile conspiratiei de pana acum au devenit, sau tind sa devina, practici ale realitatii, cartile fantastice/conspirationiste, pana mai ieri, scrise de George Orwell, Isaac Asimov sau de mioriticii Pavel Corut si Emil Strainu putand acum linistit sa fie trecute la sectia de literatura moderna si contemporana. Nu as vrea sa fiu considerat acum vreun negativist care vedea doar jumatatea goala a paharului, dar prin harul meu de a scrie nu incerc decat poate sa ma dau un imbold sa reincepeti sa ganditi cu propriul creier, sa va puneti intrebari si raspunsul la ele sa il treceti prin propria sita a constiintei inainte de a mai inghitii si accepta toate rahaturile care vi’se impun in lumea distopica in care traim deja.

Dati’va masca jos si odata cu ea si somnul constiintei!

Credit: france24

3 comentarii la „Pretul fara masca: experimente medicale cu cei vaccinati si sarabanda discriminarilor sociale”

  1. Am vazut ca de astazi nici avioanele acelea care lasau darele albe cu prafuri nu au mai trecut. O fi vorbit cineva din Guvern cu ele, cred! smile

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura