Programari neprogramate

Cred ca cele mai bune lucuri iti ies atunci cand nu programezi nimic in afara de detaliile de baza. Ca o ironie … orice programare iti iasa exact pe dos fata de cum o gandeai … si oricum nu mai ai timp suficient sa te bucuri pentru ca mereu trebuie sa te ti de un program ce in final se dovedeste inutil.

No a venit iarasi weekend’ul si ca de obicei se lasa cu programari neprogramate! Traiasca Regele Micilor … astazi in meniu vom avea din nou ca specialitate miel cu soric la gratar in diverse forme si suc de hamei fermentat! Cam asta este programul … restul … la deruta!

Doamne ajuta si weekend placut la toata lumea! laugh

Later edit: intr’o luni dupa masa

Defapt atat de perfect ne’a iesit si de data asta incat am ajuns la concluzia ca in spatele a tot si toate geniile suntem noi care practicand tehnica „totul la deruta” nu facem decat sa ne adaptam mereu in functie de situatie! laugh Is 10 beri de alea mari … stam pana le dovedim. Ii un kil de palinca … stam pana o dovedim. Is 5 kile de mici … stam pana ii dovedim. Incet … cu rabdare si mai ales cu multa persevernta … toate izvorate dintr’o lunga experienta in domeniu! laugh

2 comentarii la „Programari neprogramate”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura