Radiografia profesorului Bogdan Teodorescu despre realitatea lumii de azi

S’a vorbit mult despre discursul lui Viktor Orban de la Baile Tusnad desi foarte putini l’au citit ca sa aiba habar despre ce vorbesc. In acelasi ton a fost si discursul lui Viktor Orban din Texas, USA, desi nici pe ala nu l’au inteles foarte multi pentru ca nici pe ala nu l’au citit, desi Orban nu a facut decat sa confirme prin acea vizita faptul ca discursurile sale au ecou si sustinere peste ocean unde lucrurile se vor schimba din noiembrie, prin ceea ce se anunta a fi o victorie istorica a republicanilor care urmeaza sa preia puterea in urma alegerilor partiale. Avem o un razboi la granite, avem o serie de crize in Europa, avem o uriasa lipsa de lidership, avem lipsa de viziune si directie, traim intr’o lume nebuna.

Radiografia lui Bogdan Teodorescu despre realitatea lumii de azi

Invitat la Tuca, profesorul si politologul Bogdan Teodorescu, una dintre putinele voci pe care le respect pentru echilibru si analiza la rece de care da dovada de fiecare data, a facut o radiografie interesanta a lumii de azi care e prinsa intre isteria valurilor pandemice, razboi, dar mai ales intre clisee, etichete si manipulare.

Recomand:

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

5 Responses

 1. Stefan says:

  Da trăim într-o lume nebună și nici nu se va schimba prea curând situația.

  • ice4you® says:

   La cum se arata, probabil ca deceniul asta e unul compromis, ce o iesi dupa asta … nimeni nu cred ca poate sti in acest moment, analiza profesorului Bogdan Teodorescu find una care confirma treaba asta.

 2. cib says:

  Republicanii nu vor castiga nimic in noiembrie. Ori se declara stare de urgenta de dreaq mai stie de ce si se amana sine die alegerile partiale, fie vor fi facuti ca la Bukale de deep state. Bajetii de la Davos nu-si pot permite sa piarda cascavalul la care au trudit atat de mult si vor face TOTUL ca alde Trump si ai lui sa nu mai ajunga never ever la volan in SUA. Chit ca nici cu republicanii noua nu ne-ar fi mai bine, macar aia nu au in cap tampeniile progresiste cu care ne-au innebunit democratii aia decrepiti. Pentru noi va fi oricum lose-lose. diablo

  • ice4you® says:

   La cum se arata deja treaba prin USA, nu e imposibil sa asistam la un razboi civil de toata frumusetea, existand deja temeri exprimate public ca sustinatori republicanilor s’ar organiza si inarma pentru a porni o paranghelie cum numai in vestul salbatic s’a mai vazut, un soi de “Ok! Coral” reloded!

   • cib says:

    Daca imperiul lor se duce pa (si e doar chestie de cand nu si de daca), vin vremuri interesante pentru occident. Iar China si Rusia ar ramane singurii baieti mari din cartier. Iar baietii mari vor face tot ce stiu ei mai bine sa faca: cafteala. Oricum am lua-o tot in cacaolu ajungem. Era o vorba pe vremea mea: vrei nu vrei, tot o iei! crazy . Ne intoarcem clar la Mad Max!