Un an cat zece

Nu stiu pe la altii cum a fost, dar e abia august si simt ca anul asta a fost cat zece la un loc, multe schimbari, multe evenimente, enorm de multa munca, stres cat cuprinde, belele venite de’a valma si inca nu e gata. Ca toata lumea e in vacanta e bine, eu si anul asta am zis pas, desi planuri erau dar cum niciodata nu e cum te pregatesti, le iei cum vin si dai tare inainte. Nu’i vremea de bilant, doar zic.

In alta dezordine de idei, zicea Marean ca l’au cam lasat obloanele si e cam chiombea iar Cucu a descoperit la „batranete” cortul. In ce priveste necazul lui Marean partea misto e ca si eu din lunetist am inceput sa ma cam chiorasc la scrisul mic, prin toamna probabil ca o sa imi fac timp de un control si sa ma aleg cu o pereche de inaintasi, asa … ca sa simt si mai bine ca perioada aia misto a tineretii „fuse-fuse si si duse”. In ce il priveste pe Cucu, bine ca l’a lovit criza asta mijlocie si nu altele.

Pe Trump la calcat intre timp „statul palalel” american pe modelul patentat in colonie, in vremea in care Pelosi poate fi mandra ca a reusit sa uneasca China cu Rusia.

N’am vrut sa zic nimic in postarea asta, doar am facut niste constatari.

Pe la voi toate bune, frumoase?

Un an cat zece
Sursa: C. Patrascanu/Twitter

12 comentarii la „Un an cat zece”

 1. … a fost cumva bine, s-au despărțit apele în ce-i privește pe cei cu care interacționez, ne-am grupat fiecare după ce valori necorporale apărăm, după linia trasă în nisip…
  … am rămas puțini pe o parte, surprinzător de puțini și însingurați.

  …Toto, I’ve a feeling we’re not in Kansas anymore. We must be over the rainbow!

  Răspunde
  • Cumva e natural ca in momente de nesiguranta sj incertitudine oamenii sa se retraga intr’un soi de cochilie in care pot resimti asta ca insingurare. Eu sincer nici de asta n’am avut timp, parca cumva abia astept linistea iernii.

   Răspunde
   • Nu a fost vorba despre nesiguranță.
    Incertitudine doar pentru cine a refuzat să accepte realitatea factuală.
    A fost vorba despre o opțiune individuală urmată de o tranzactie, să accepti să fii ticălos contra unor bonificații.
    Unii au acceptat, alții nu.

    Răspunde
 2. Pentru mine e cel mai bun an, din toate punctele de vedere. smile Sau aproape! Nu e criza de 30+, n-am avut timp s-o incasez. Poate la 40. Cortul e inca o chestie pe care am vrut sa o testez si la varsta in care am mai multa minte decat aia de la 18-20.

  Răspunde
  • A fost un an cu realizari mari si pentru mine, sau mai exact am facut tot ce pusesem pe hold in ultimi 2 ani, de unde si greu si complicat in acelasi timp.

   Trage tare in rest, „succesuri”!

   Răspunde
 3. Și eu muncesc anul ăsta și mai mult decât anii trecuți, de am ajuns spre epuizare, concediu skip, aștept să treacă balamucul pe drumuri, aeroporturi, etc, câștig bani să îi mănânce inflația și taxele.. dar sunt liniștit, fiind oricum convins că inflația nu o creez eu, că nu cheltui aiurea, și aștept cu interes să văd cât o mai ține lumea cu frenezia spartului banilor, ‘că oricum se devalorizează’ .. iar munca in exces are o explicație – lucrez împreună cu generația ăstora de le plac chestii Untold gen, și în consecință sunt și foarte harnici, și foarte competenți.. trebuia să fi învățat rusă, nu engleză, așa îmi trebuie, ce-am învățat, aia trag ..

  Răspunde
  • Vine ea iarna si cu ajutorul lui Dumnezeu o sa ne putem bucura in liniste de roadele furnici din noi. Greierii or mai vedea, ca in engleza, ca in rusa, fiecare dupa ce si cum a invatat … laugh

   Răspunde
 4. Nimic special. Mai rau ca anul trecut si mai bine ca la anul. As usual. Ah da, am cumparat preventiv mai mult kurpapier, ca omu’ gospodar. Da’ e posibil sa ma fi inselat. Poate era mai bine sa-mi iau niste paianjeni pentru zona de interes. Claba! beach

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura