Recunoasterea

Este greu uneori sa recunosti ce te inconjoara … atata vreme cat de inconjoara. Uneori te pierzi in detalii sumare … alteori nu mai ai capacitatea de a vedea … fara sa vrei … ajungi sa uiti de ce te afli intr’un loc … de ce ai plecat din altul … unde ti’ai dorit sa ajungi si de ce vrei sa o faci … ai in spate un “stai” si in fata un “vino” … crezi si in una si in alta … cuvintele parca seamana intre ele … dar nu ai masura lor … si atunci ce faci?! Tu cel care spui “stai” … ai puterea sa spui “dute”?! Tu cel care spui “vino” ai puterea sa spui “stai”? De unde vine aceasta putere daca nu cumva din masura maturitatii si intelepciunii ce doar o (i)ubire pura ti’o da? Nu cumva tot de acolo de unde nu exista ego’ul personal ce te chinuie pana in ultima clipa … dar il ignori pentru ca peste el se afla celalalt? Incerci cu ultimele cuvinte sa spui “stai” si totusi … “du’te” … nu ca ti’ai dori din tot sufletul … ci pentru ca (i)ubesti cu tot!

Si atunci alegi sa (i)ubesti … doar sa (i)ubesti … pana vei fi din nou … recunoscut … dincolo de “stai” si dincolo de “vino” … caci voia LUI … se va face … (i)ubind doar … iar “vino” … poate te va suprinde … inainte sa il mai rostesti …

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

2 Responses

  1. Shadow of the Angel says:

    Bobocei scumpei..:_)
    Neatza toamna..!

  2. demon says:

    I’ai recunoscut? 😛

    Neatza … ingeras drag! smile