Romania si finala

Acum un secol, Romania era o tara fara drumuri, fara cai ferate, fara spitale fara industrie … fara nimic. Astazi nu suntem deloc departe de acele vremuri … traim intr’o tara in care se construieste 1km de autostrada pe an (inaugurat de cateva ori) … fara cai ferate (ca ce avem numai cai ferate nu sunt) … fara aeroporturi internationale … ca ala singur ce il avem este din alta epoca. Daca pana acum ne’am tot facut de ras ca nu avem drumuri, odata cu Finala UEFA ce se va disputa in seara aceasta la Bucuresti, a venit vremea sa ne facem de ras ca nu avem nici aeroporturi …

“Conform cotidianului basc ”El Correo” scrie ca zborurile cu destinaţia Bucuresti au fost reprogramate din cauza suprasaturării aeroportului Otopeni, care, în cursul zilei de miercuri, aşteptă aterizarea a peste 80 de aeronave.
Programul a fost schimbat în ultimul moment, asa ca mulţi suporteri care şi-au cumparat bilete la finala de pe Naţional Arena sunt obligaţi fie să plece mai devreme decat îşi stabiliseră, fie să aştepte ore bune în aeroportul ”Sondica” din Bilbao pentru a se îmbarca.”

sursa: libertatea.ro

De parca nu au ras destul francezi de noi ca au jucat pe un camp de cartofi la inaugurarea National Arena, acuma o sa vina si randul spaniolilor care au crezut ca fotbalul din Romania este cel care il stiau ei din Spania.

Bine ca avem curve frumoase, mancare multa si bere ieftina. Cam asta este tot ce poti zice de bine despre Romania si pe asta au mizat si cam toate stirile ce le’am vazut in ultima vreme! E cam greu sa anungi la ele (uneori chiar imposibil) de aia baietii de la kamikaze.ro le’au facut spaniolilor si o harta …

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...