S’a infundat WC’ul La Maruta

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

8 Responses

 1. ”nu aducea satre intregi de tigani in frunte cu baltata din Clejani” cea mai buna chestie pe care am citit-o in ultima vreme. Genialaa smile)))))))) In rest, ce sa spun, la cate cacaturi dau astia pe ProTv eu i-as desfiinta, si pe ei alte posturi (a1, b1, primatv, etc)

 2. Radu says:

  Da ce ziceti de cacatul ala de Ferma vedetelor lu peste belit? eu am reusit sa resist cam 1 ora.
  Oricum, 80% din ce e la tv e de rahat, asa ca prefer un film la laptop

 3. Marius says:

  Ma, la tonomat imi placea, dar… de cand a trecut la PRO s-a tiganit total. Sau… l-au tiganit. Productii de genul vor fi pentru ca romanul de rand se uita. Fie ca e inginer, fie ca e ultimul prost.

 4. ice4you® says:

  Pai na … cred ca de vina sunt si originile. laugh

 5. Marius says:

  Ale lui sau ale nevestei?! smile

 6. ice4you® says:

  Si, si … ca doar Oltenia e patria tiganilor dezrobiti (1856). laugh

 7. SoboLAN says:

  In afara de pensionari si cei in somaj (care banuiesc ca sunt multi), chiar se uita cineva la televizor in tara asta ? Adica, aproape toti oamenii pe care-i cunosc, nu-l pornesc decat daca e ceva mai interesant, cum ar fi o Cupa Mondiala la fotbal ori smth….

  Cand m-am dus din orasul natal la facultate, nu am avut televizor, ca nu aveam unde sa-l punem. Acum… tot nu am, si nu-i duc dorul. Daca vreau sa vad ceva, scot un film sau dau drumul la un serial…

  Nu cred ca-i o atitudine care ar trebui sa mire pe cineva, avand in vedere ca sunt doar tampenii pe absolut toate canalele.

 8. ice4you® says:

  Eu platesc televiziune pentru fiica’mea in primul rand si pentru pachetele documentare unde am pus tot ce se emite pe la noi si are UPC in grila. In rest … ma uit rar … foarte rar la ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.