Se ascut cutitele in industria auto|Primele hiene

Se spune ca …

“In dragoste si razboi totul este permis”

La care eu as mai adauga si afacerile ce intr’un final tot o forma de razboi sunt.

Pe premisa acestui lucru, primi producatori auto care au avut curajul sa profite fatis de belele celor de la VW sunt cei din grupul Chrysler Automobiles NV din care fac parte de anul trecut si Fiat, care s’au decis sa ofere un discount de 1500USD pentru toti cei care renunta la un VW in favoarea unui FIAT.

Se pare ca buba dintre VW si Fiat este mai veche prin Europa, cei din urma platind acum pe continentul american niste polite mai vechi concernului VW, pe care ii considera responsabili de o baie de sange in Europa in ce priveste politica de preturi ale automobilelor din ultimi anii si mai ales in anii de declin ai industriei auto.

Bun asa! Bravo FIAT! laugh

Cine ziceti voi ca urmeaza la rand? 

Editare ulterioara:

Intre timp a fost lansat si un costum pentru halloween cu tematica VW …

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

2 Responses

  1. Redoo says:

    Acum sa fiu sincer, masina mai proasta si mai pacatoasa decat fiat nu am condus…

  2. ice4you® says:

    Nu as putea sa te contrazic sub nici o forma! laugh Nici eu nu cred ca exista masini mai pacatoase decat alea italiene.