I se strange latul lu’ Trumpy?

You may also like...

5 Responses

 1. ice4you® says:

  Eu gandesc ca ii un soi de unde dai si cine crapa, pentru ca daca cumva se dovedeste ca Rusia a avut cel mai mic amestec in alegerile din USA, primi dusi la esaford sunt cei din administratia Obama cu Barack in frunte! Ei sunt cei responsabili de organizarea si protejarea alegerilor dincolo de manevrele interne sau externe de fraudare pe care le putea incerca cineva!

  Nu stiu cat se strange latul pentru Trumpy, dar in mod cert Partidul Democrat ala de pe la ei, va lua o serioasa lovitura sub pupa, urmand probabil sa traga dupa ei in abis si pe cine apuca in rest, Trumpy fiind printre favoriti.

 2. Vasile says:

  Manevre din astea au fost, la orice nivel, asa a fost mereu si asa va fi, traim doar intr-o perioada cand informatia circula extrem de repede, chestiile se afla in timp real si asta are impact, e senzational
  Trump va ramane pe pozitie sau ar trebui, americani au destule probleme economice dupa seria de uragane, incedii si tornade care a devastat in toamna USA. Teorii ale conspiratiei exista, ca rusii, ca chinezii, toata lumea vrea credit si il asociaza pe Trump in diverse actiuni, ‘om trai si ‘om vedea, bine nu va fi ca prea a intrat michiduta in toti diablo

 3. cola says:

  Până una alta , lumea a turbat, vorba tovarășului Vasile.. aștept vremuri mai limpezi, că e un balamuc global..

 4. Radu says:

  Mister Ice, te INSELI cu litera mare. La americani NU guvernul federal organizeaza alegerile, NU exista vreo autoritate centrala samd. Prin Constitutie statele raspund de organizarea alegerilor.
  Asadar, era cam greu pentru in govern strain sa dea lovitura, dar au incercat, nu degeaba Obama a expulzat in ultimele zile de mandate o gramada de diplomati rusi aka spioni si le-a inchis mai multe facilitate folosite chipurile pentru relaxarea familiilor acestora, in realitate fiind vorba de veritabile centre de spionaj radioelectronic.
  Influentarea alegerilor s-a facut altfel: rusii aveau tone de informatii despre alde Clinton si Trump era dispus sa le cumpere.
  Obama, Partidul Democrat sau madam Clinton nu pot fi acuzati cu nimic, de apararea SUA contra unei puteri ostile raspund agentiile americane de informatii si contrainformatii, care nu au treaba cu puterea politica, deoarece majoritatea celor de acolo sunt ofiteri de cariera care nu pot avea nicio afinitate politica.
  Se pare ca latul se strange rau de tot: Trump se zice ca a reactionat foarte urat in particular, stiind ca se va ajunge la el. Nixon careva?

 5. ice4you® says:

  Radule, ma intreb oare ce intelegi tu prin administratie?! mda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.