Secretele roaming-ului național de la RCS&RDS

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

6 Responses

 1. Eu am facut 4 abonamente la ei pentru ca e mai ieftin decat la concurenta pentru ce am eu nevoie. Adica 3 abonamente active, de pe care pot suna si 1 nelimitat de pe care sa pot vorbi.
  Pe langa asta, am net la discretie. De cele mai multe ori sunt 5GB + 3GB de un optim nelimitat 8 GB pe care ii pot face hotspot de multe ori.. cand sunt plecat. Eu zic ca este mai bun decat acceptabil.

 2. ice4you® says:

  Eu nu am zis ca nu este asa … intrebarea mea este cata vreme va fi asa … dupa 30 septembrie se anunta niste modificari contractuale ascunse si nu numai. Citeste articolele din link.

 3. Le-am citit inainte smile
  Ascunse nu sunt. Abia acum au aparut. De fapt, in contractul semnat nu se vorbeste nimic de Roaming National sau de date mobile…

 4. ice4you® says:

  Pai daca existau si abia acum au aparut … aia nu inseamna ca au fost ascunse pana acum?! laugh Contractele alea sunt standard si pe undeva la pagina 918 scrie ceva de genul: “pe parcursul derularii contractului pot aparea modificari ….” pentru care nici macar nu isi asuma responsabilitatea de a ti’le comunica in prealabil. Ceva nu e bine deloc … bresa legislativa care nu are prevederi clare in ce privesc contractele semnate trebuie cumva corectata de cei responsabili pentru ca furnizorii s’au prins de acest vid legislativ si manipuleaza contractele dupa bunul plac.

 5. Yamasha says:

  Din cate stiu eu de roaming national nu scrie nimic. si imi amintesc, nu stiu daca am scris pe blog sau nu, dar am intrebat-o pe blonda de la “vanzare” cat tine roamingul national de voce.
  a zis ca nu poate sa imi dea informatii, nici de cand intra roamingul de date si care sunt conditiile.

 6. ice4you® says:

  Informatiile astea “au transpirat” abia acum … dar nimic nu se stie sigur inca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: