Start Bacalaureat 2016 – probele scrise

Anul acesta sunt mai interesat de subiectul asta fata de alti ani, pentru ca e randul fiica’mi sa il sustina. Emotii sunt directe si indirecte, si nu atat pentru nivelul ei de pregatire la care am pus umarul cat de mult s’a putut (mai ales ca in scoala nu se face mai nimic) ci mai ales pentru faptul ca subiectele de BAC din ultimi ani pe langa dificultatea ridicata, de multe ori ai impresia ca sunt concepute de niste minti nu tocmai luminate ca sa nu zic tulburi, cerintele fiind destul de alambicate si contradictorii uneori, plus aberatiile de genul unui anumit numar de cuvinte impus, lucru ce le poate da peste cap atat creativitatea cat si concentrarea. La toate astea se adauga emotiile firesti pe care le are orice copil care sustine acest examen si uite asa … nu poti zice ca esti sigur de rezultatul obtinut, speri doar sa fie totul bine si sa te bucuri la finalul examenelor.

Pentru mine unul ca si pentru multi alti parinti interesati de soarta copiilor lor, urmeaza o saptamana de stat pe jar. Sper sa fie totul bine la finalul acestei perioade.

Hai … succes din partea mea pentru toti copii care sustin examene in perioada asta, multa bafta celor pe care ii cunoasteti! smile

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

2 Responses

  1. radu says:

    Bafta!!!!

  2. ice4you® says:

    Multumesc maestre! Prima proba la romana luata fara emotii mari (decat inainte laugh ), urmeaza restul care speram sa fie la fel! smile