The Fate of the Furious

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

3 Responses

  1. Malin says:

    Faptul ca la cinema ajungi sa arunci banii aiurea pe mizerii sinistre reprezinta motivul principal pentru care cinematografele merita sa dispara si motivul pentru care pirateria in domeniu e plauzibila.

  2. ice4you® says:

    Absolut de acord cu tine, il ultimi ani, rar am avut ocazia sa vad un film de care sa nu imi pare rau ca am platit bilet.

  3. Sorin says:

    Primu film din serie este întotdeauna interesant, vine cu ceva idei mai noi. Apoi continuarea seriei este cît se poate de clară, pentru că se duce direct la canal, la marele canal. Adică are valoare de rahat, şi de aceea trebuie trimis repede la colectarea centrală. Nu înainte de a ameţi oamenii cu ce maaare rahat este. Di aia se face reclamă, se bagă mai mulţi bani în reclame decît în film şi di aia bugetul de film rămîne fără de bani şi deci şi valoarea este pe măsură. Zici că scenariile de filme de astea îs făcute de un soft de calculator, la care nu s-or mai făcut actualizările necesare: devin banale, cu final previzibil încă din primele 15 minute (sau chiar din trailer), dialogurile insipide concurează la premiul de cretinătate absolută şi totul se duce la vale… Mai bine mă uit la o parodie, acolo chiar nu am nici o pretenţie şi deci nici dezamăgiri !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.