Tovarase Iohannis, cetateanul LIBER din mine isi vrea drepturile si libertatile inapoi

Tovarase Iohannis, mult iubit conducator, lider minunat si lumina planetei Romania, cetateanul din mine isi vrea drepturile si libertatile inapoi, dupa ce tot cetateanul LIBER din mine si’a calcat pe suflet si a acceptat ca acestea sa ii fie suspendate pentru o perioada limitata de timp, pentru binele comun.

Am tacut si am inghitit, am acceptat si m’am conformat, mi’am lasat balta viata timp de 60 de zile, nu am contestat si nu contest nici acum nimic din ce s’a decis cu privire la pandemia virusului Satanei, desi am fost constient de faptul ca odata dat briciul la maimuta, o sa fie greu sa i’l mai iei inapoi, insa #AJUNGE!

Tu si restul de tovarasi din comitetul ala fantoma, ati avut timp suficient ca in termen de 60 de zile si doua stari de urgenta, sa ganditi un plan in care in loc sa terorizati tara asta, sa faceti tot ce este necesar ca acele drepturi si libertati ale cetatenilor DIN TARA ASTA, sa le fie redate inapoi in paralel cu niste masuri de combatere a nenorocirii care ne’a lovit. N’ai facut nimic in sensul asta tovarase Iohannis, ci doar te’ai scaldat in troaca puterii absolutiste de care acum, sau cel putin pana la visul #anticipate, n’ai mai da’o din mana, trecand de la confortabilul rol de presedinte, la ala de dictator in care te simti si mai confortabil, anuland Parlamentul si Constitutia, dupa cum dealtfel iti era si pohta ce’o pohteai inca din prima zi cand poporul asta mai putin mintos si in vesinca cautare a fantomei dictatorului mesianic, te’a ales ca presedinte.

M’am saturat tovarase Iohannis de mizeria tupeista si aroganta care esti! M’am saturat de indrazneala impertinenta de a imi dicta cu degetul aratator din chiria ce ti’o platesc eu sa te scalzi in luxul dealului 3coceni, ce am voie si ce n’am voie, desi nici macar mama nu isi permite asta. M’am saturat sa joc dupa cum vrei tu sa joc, eu si natia asta de prosti pana cand iti vezi #anticipatele rezolvate. M’am saturat sa fiu calculul tau electoral dupa ce ai transformat toata pandemia asta in vechiculul tau electoral. M’am saturat de neghioaba ta indrazneala de a imi promite recompense graduale doar si numai daca sunt „cuminte”, iar daca nu sa fiu pedepsit de infernala masina de impartire a pedepselor in care a fost transformat MAI, tot ce le mai lipseste fiind o Volga Neagra.

M’am saturat tovarase Iohannis de masina ta infernala de propaganda si fake news pe care o sustii neincetat pe banii publici de la tribuna prezidentiala de minim un an de zile prin campaniile electorale cu presa pupincurista, cum m’am saturat si de toti agentii tai electorali si ciocli apocaliptici care nu fac decat sa sustina psihoza de masa in locul unor masuri concrete de combatere reala a pandemiei si sustinere economica, in vremea in care drepturile si libertatile cetatenesti sa fie respectate prin adaptarea lor la realitatile ce le traim. M’am saturat de cenzura securistoida si incalcarea drepturilor la liber cuvant.

#ajunge, tovarase Iohannis, ajunge! Pentru Constitutia in care sunt prevazute drepturile si libertatile mele cetatenesti, ce azi este anulata pe termen nedefinit ca asa vrei tu si clica de papusari, au murit oameni in 1989. Pentru ca sa am dreptul de a alege atat pentru mine cat si pentru tara asta cand imi vine randul ca cetatean cu drepturi depline, au suferit oameni prin puscariile comuniste. Pentru a avea drepturi si libertati, acum 30 de ani poporul asta a iesit in strada si a luptat pana la sange pentru ca azi, noi TOTI din tara asta, sa ne bucuram de ele! Ajunge cu discutiile si manipularie sterile despre „cum va fi dupa 15 mai” cand totul va tine oricum doar si numai de penibilele calcule electorale, dar nimic mai mult.

Imi vreau drepturile si libertatile inapoi, tovarase Iohannis! Te’ai jucat suficient cu ele, acum le vreau inapoi si le vreau respectate in masura in care nu toate acestea depinde de meschine, mizerabile calcule electorale, dar nimic concret pentru a iesi la liman din intunericul in care ai scufundat de tot si pe toate planurile, tara asta!

Imi vreau inapoi dreptul constitutional la libera circulatie chiar daca nu ma duc sa culeg sparanghelul lui Merkel sau sa sterg bosorogii altora la cur!

Imi vreau inapoi libertatea de a gandi EU pentru mine si nu tu, nu altii, iar masurile luate sa tina cont de asta!

Imi vreau inapoi dreptul la  libertatea cuvantului chiar daca nu e nici cusher si nici conform cenzurii instituite de Politia Gandirii de la U.M. ANCON!

Imi vreau inapoi dreptul la educatie pentru copiii acestei tari si gasirea unor solutii aplicabile pentru viitorul lor, nu cretinisme de campanie, pe post de solutii! 

Imi vreau inapoi dreptul la munca si demnitate, nu batjocura si umilinta iobagului cu mana intinsa ce va trebui sa isi rasplateasca Kaizerul cu un vot la #anticipate!

Imi vreau inapoi dreptul la viata, ciordit  acum 60 de zile, iar pentru adaptarea ei la noile realitati sa fiu eu responsabil, nu tu, nu altii!

#ajunge, tovarase Iohannis si indraznesc sa spun eu asta in numele unei intregi tari, cu exceptia alora care te proslavesc ca tatuc a’tot’stiutoriu si pentru care LIBERTATEA a fost oricum o povara mult prea grea! Eu sunt si voi ramane un om LIBER, ce vrea sa traiasca intr’o tara LIBERA si democrata, ghidata dupa drepturi si libertati constitutionale!

Lectura suplimentara, din negura timpului, cand habar nu aveam ca o sa vina carcalacul, dar imi era clar ca pasul urmator al Kaizerului e sa conduca tara asta prin frica: Romania Normala a LUI Iohannis. Urmatorul PAS inspre Mein Kampf

6 comentarii la „Tovarase Iohannis, cetateanul LIBER din mine isi vrea drepturile si libertatile inapoi”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura