Valul patru de prostie va aduce dictatura distopica la apogeu

Daca scenariul acestei plandemii ar fi fost unul de film SF, cu siguranta ca filmul asta ar fi luat Oscarul, inregistrand cifre record de vizionari si intrand in istorie ca unul dintre cele mai bune filme SF din toate timpurile avand la baza scenariu crearii unei lumi distopice dupa manual. Partea proasta este ca din nefericire in loc sa il vedem intr’o sala de cinema alaturi de o punga de seminte, facem toti figuratie in el, ca vrem ca nu vrem, nu prea ne’a intrebat nimeni, s’a dat doar motor si toti am intrat in roluri dupa cum ne’a fost repartizate sau le’am prins din mers.

Valul patru de prostie va aduce dictatura distopica la apogeu

Desi pare ireal ce se intampla, in tari care pana mai ieri reprezentau fundamentul democratiei, drepturilor si libertatilor individuale, dictatura a fost impusa brutal si fara a intampina o prea mare rezistenta, oile s’au supus si aliniat cuminti in tarcul lor tot mai stramt, cu exceptia catorva oi mai rebele care au sarit poarta si behait a paguba in strada, cantitate neglijabila pentru ca sa fie luate in seama prea mult si cu soarta Mioritei noastre pecetluita. Toate aceste lucruri se petrec sub ochii nostri si parca nimeni nu le vede, nimanui pare sa nu’i pese, desi dictatura e una impusa brutal, aceasta operatiune de control si manipulare fiind doar inceputul la ce va urma avand girul si ingaduinta noastra, „lupa pentru clima” find scenariul urmator in care din figuranti pasivi vom deveni soldati activi.

In continuare las aici un text preluat de pe Facebook si care ii apartine autorului Ana Iordanescu, un text foarte bun care ar trebui ca macar sa ridice ceva mai multe semne de intrebare in mintile celor care azi considera ca ce se intampla in jurul lor nu ii intereseaza si pe ei pentru ca azi nu ii afecteaza sau se considera a fi privilegiati in vreun fel atunci cand prezinta cu mandrie vreun cod QR in vreo cafenea.

Vine valul patru… Nu este ciudat ca nimeni nu a pregatit spitalele, nu a lucrat la protocolul de tratament?

În Franța, rezultatul unor proteste masive, întinse pe durata a patru săptămâni, regulile pașaportului verde au fost modificate. Sub presiunea străzii, valabilitatea testului negativ a fost extinsă de la 48h la 72h, prezența la medicul generalist nu mai este condiționată de vaccin și alte câteva schimbări. Schimbări mărunte, dacă mă întrebați, fără amploare, esențialul fiind că acest pașaport verde rămâne în picioare, mai mult, a fost și înnobilat cu aura constituționalității. În Italia, aceeași poveste, inclusiv călătoriile interne cu trenul sunt condiționate de acest document.

În Germania se pregătesc restricții pentru nevaccinați și, surpriza etapei, ministrul german al Sănătății propune testarea tuturor, inclusiv a vaccinaților. În Australia sunt carantinate orașe cu două milioane pentru zece cazuri de infectări. Acesta este realitatea obiectivă, suntem toți prinși în această secvență temporală. În parafraza numelui unui film celebru, se pare că nu există o țară pentru nevaccinați…De fapt, nu numai pentru ei, ci o lume fără covid..

Mai țineți minte cum, încă de anul trecut, eram anunțați de diverși clarvăzători despre noul normal, „nimic nu o să mai fie cum a fost”, „nu ne vom întoarce niciodată la viața dinaintea pandemiei”? Aveau dreptate! Cohorte întregi de drepturi și libertăți au devenit caduce, irelevante. Nu întâmplător în Franța au protestat și oameni vaccinați, îngroziți de acest pașaport, de fapt un bilet de voie pentru a trăi în societate. Ce va împiedica inventarea nevoii pentru doze multiple? Ce va împiedica, „grație” succesului obținut în dresarea unei părți importante a oamenilor, să nu „scape” din alte laboratoare alți viruși? Periodic, la nevoie, de câte ori se impune un dresaj nou. Ce va împiedica Statul (orice stat) să nu vaccineze, trateze forțat, experimental, pe oricine, oricând? Deci când vă simțiți speciali, neatinși de aceste reguli discriminatorii, pentru că v-ați vaccinat, faceți un exercițiu de imaginație.. Dacă acesta este numai începutul? Dacă din speciali mâine deveniți paria? Nu ajutați acești nebuni să transforme vaccinul, din procedură medicală, individuală, în instrument de control și de segregare..

Ce conține vaccinul?

Știu, libertate, feri, feri – fericire, călătorii la 5 stele, destinații exclusiviste, nu? Nu! Conține mulți bani, multe minciuni, libertatea de a te infecta, de a transmite, de a participa activ la instaurarea unei dictaturi și, până la proba contrară, speranța de a nu face o formă gravă. Ce vaccin este acela care se echivalează în mici, în excursii, în bani, făcut oriunde, oricui? Câți ați fost informați onest despre efectele adverse? Nu-i grav, se face inventarul acestora în tandem cu vaccinarea.. Ce procent dintre infectați dezvoltau o formă severă, iar vaccinul a împiedicat această desfășurare? Care este rata de moralitate? De ce nu au fost efectuate autopsii? Multe întrebări, răspunsurile sunt olecuță strâmtorate. De ce s-au cumpărat doze în avans? Este campania de vaccinare o campanie de marketing și de eliberare a supra stocului de doze?

Vine valul patru…

Nu este ciudat că nimeni nu a pregătit spitalele, nu a lucrat la protocolul de tratament? În schimb pentru diverse simulări, X infectări pe zi, coincidență același număr în toate țările, a fost timp și interes. Culmea civilizației, țările cu rata de vaccinare cea mai mare (Islanda – 93%, Israel, UK) sunt cele lovite cel mai timpuriu de acest val.. Medievală fiind, nu pot să nu mă gândesc la avertismentul savantului belgian :vaccinarea în timpul unei pandemii forțează virusul să se adapteze, generând tulpini noi, mai agresive. Cine are timp să asculte vorbele unor specialiști neagreați? Sfaturi valide pot da toți marțafoii, nulitățile scoase la lumină de pandemie:stați în casă cu masca, nu vă duceți în vizite, izolați vă ca niște imbecili triști, spălați cu dero merele, folosiți dezinfectantul în exces, nu vă adunați la restaurant în număr mai mare de șase, dar mergeți la Electric Castle și drogați vă puternic… Multe povețe de acest calibru!

Cum explică cineva, un specialist, oricare, că România, necivilizată și populată de proști nevaccinați, stă foarte bine, petrece la mare și nu are cazuri? Lăsați cifrele umflate, cazuri reale, spitalizate, decese. Pare că soluția corectă este să stai deoparte de „știință”.. Ce fel de vaccin e acela dacă este refuzat și de către medici? Medicii nu sunt imunizați natural? Cum nu, dacă au lucrat cu infectații direct?

Cum arată viitorul?

Regatul obedientilor, neîntrebătorilor, dispușilor la orice pentru dreptul de a consuma, de a se conforma. Oribil. Rușinos. Laș. O epocă a absurdului. Logica este interzisă, încurcă. Scopul este să ne luptăm noi cu noi. Vaccinații cu cei nevaccinați. Heretosexuali cu LGBT. Albi cu negri. Femei cu bărbați. Noi, toți, cu statul. Neîncredere. Haos. Sărăcie, violență, vacanța legii, junglă. Ce altceva să fie? Sclavie modernă.

Totuși, există și alte boli. Oamenii mai și mor. Exista viață și fără să ai vacanță un an. Și fără să alergi să cumperi orice rahat inutil aflat în trend. Și fără să mergi la festivaluri snoabe.

Dacă înțelegem aceste adevăruri, e posibil să mai avem o șansă.

Lectura suplimentara

The Epoch Times – De ce sunt globaliştii şi guvernele atât de înverşunate să obţină o rată de vaccinare 100%?

28 de comentarii la „Valul patru de prostie va aduce dictatura distopica la apogeu”

 1. Partea proasta este ca din nefericire in loc sa il vedem intr’o sala de cinema alaturi de o punga de seminte, facem toti figuratie in el, ca vrem ca nu vrem, nu prea ne’a intrebat nimeni, s’a dat doar motor si toti am intrat in roluri dupa cum ne’a fost repartizate sau le’am prins din mers.
  Bah, da norocos esti ca ai prins rolul lu Brucewillis :)))
  Să știi că am băgat berile alea la rece?

  Răspunde
 2. Acum sa vb si serios. Raspunsul meu la articolul tau e asta. Nu l am tradus, pt ca il vei intelege si parca suna mai adevarat in limba celui care l a zamislit:
  „Preferiamo ignorarla, la verita.. Per non soffrire.
  Per non guarire.
  Perche altrimenti diventeremmo quello che abbiamo paura di essere.
  Completamente vivi.”

  Răspunde
 3. „Pașaportul covid de fapt un bilet de voie pentru a trăi în societate!” wacko
  Ce poti sa comentezi mai mult?
  Se intampla ACUM!
  De unde si de ce dorinta asta atroce de a ne da cu tesla’n coaie?
  Undeva, CINEVA a trage o linie gigantica si face adunari si scaderi, banuiesc ca’i da cu PLUS, altfel mascarada asta nu ar continua, ar exista tratamente si nu vaccinuri, dupa doi ani si miliarde cheltuite degeaba pe masuri aiuritoare!!
  Viitorul va fi un sut urias in curul omeniri, pare SF dar cred ca PAMANTUL nu ne mai incape! drinks

  Răspunde
  • „Va puteti doar imagina cum o fi cand (probabil) se va ajunge la o rationalizare a alimentelor de baza sau a banilor de prin bancomate, sau si, si? Dar cand o sa devina obligatoriu sa prezinti vreo dovada a vaccinari, eventual cu un chip infipt in cur fara de care nu mai ai nici un drept pentru ca intre timp ai asistat cu nosalanta cum ti’au fost luate toate, ca siguranta? Dar cand din milioanul ala de oameni afectati deja de criza pana acum, probabil ca cel putin o parte din ei, nu vor mai avea unde sa se intoarca si nici unde sa mai plece pentru a isi asigura traiul zilnic? Daca inca mai credeti ca cineva ne va ajuta sau salva, cum ar fi lumina venita de la adulata mUniunee Europeana, v’as recomanda sa va reveniti la caput …”

   19.03.2020 -> Viitorul e azi, aici, inca mai traiti in trecutul de ieri? smile

   Răspunde
    • #poartamasca #spalatepemaini #distantaresociala #staiacasa si totul va fi bine/pentru revenirea cat mai repede la normalitate. Vaccineaza’te si totul va fi bine/pentru revenirea cat mai repede la normalitate. De amu sa vedem ce pai urmeaza sa le recomande sa isi infiga in cur … si totul va fi bine/pentru revenirea cat mai repede la normalitate. rofl drinks

     Răspunde
 4. La nicio altă specie , cu abilități de socializare – de la șoareci la elefanți , nu se întâmplă ca o minoritate de sub 5% din populație să aibă acces și să folosească tot atâtea resurse cât restul de 95%.. și dacă s-ar întâmpla, selecția naturală și-ar face treaba, fără pașaportul covid și alte invenții tembele.. ar trebui sa înțelegem in alt context ce se întâmplă și la noi – gen, o ducem bine fiindcă 1% dintre români o duc bine, și nu mai contează nimic altceva .. asta e, multi trăiesc pe ideea că oricât ar fi năvodul de des, se pot strecura prin ochiurile lui, iată că e posibil sa vina niște unii care dau cu dinamită, de ies toți cu burta in sus pe luciul apei, progresiști au ba..

  Răspunde
  • Maestre, cred ca ne’am lamurit cu totii despre ce dracului a fost vorba defapt, in anul asta si mai bine de jumatate care a trecut. Ce a plecat ca o „pandemie” a ajuns „plandemie” si treptat lucrurile astea s’au confirmat rand pe rand, toate „teoriile conspiratiei” de ieri, devenind practica realitatii de azi. Una peste alta, hai sa zicem ca in primele doua luni pana ne lamuream, masurile alea aveau o justificare, insa de atunci si pana azi, e doar batjocura, cifre si statistici mermelite, miliarde castigate de unii, aia 5%, risipite de altii aia 95% … si in rest, e cam asa cum zici tu … intr’un final si pana la urma urmei, toti sunt responsabili pentru viata lor si fiecare isi are propriul destin.

   Răspunde
   • Abia azi constat că s-au uitat unii pe net, de au văzut că primul ministru a stat la beci în state, pentru ‘serious misdemeanor’ in trafic , și a plătit o amendă de 1000 coco.. sie plătește și amenzi pe alte meleaguri care va să zică.. ținând cont că eram tot pe acolo în perioada aia, și fiind la curent cu ce înseamnă astea, precum și cuantumul amenzii, eu zic că l-au găsit îndopat cu droguri pe șobolan, nicidecum cu o bere in plus.. de fapt, amenda și-o plătește cu dobânzi de multe miliarde, chiar acum .. de fapt, o plătim noi pentru șobolanul drogat wow … Ce draku sa știi prețul la pâine, când prețul la droguri e mult mai semnificativ pentru tine ..

    Răspunde
  • Mda, s’a vehiculat mult clipul asta prin social media, desteapta fatuca, nu’s fan vloguri, dar are potential. 😉

   Răspunde
 5. Pana la alegerile de anul trecut ma numaram printre cei care „au pus botul” la toata prosteala cum a pus dealtfel si aproape toata lumea. Am purtat masca peste tot in afara de casa, ma dezinfectam dupa orice atingeam cand ieseam afara, nu i-am vizitat pe ai mei cateva luni bune, am incercat sa fiu cat de „bun si responsabil cetatean” s-a putut, dar toata treaba s-a dus naibi si m-am trezit abia de alegeri cand am vazut ca pentru putere lor nimic nu a mai contat. Abia atunci am avut un fel de trezire din prostia in care ma scufundasem odata cu toata lumea asta si am inceput sa imi sun si caut prietenii cu care ma certasem pana atunci pe tema pandemiei, realizand si cat de singura si izolata ajunsesem sa fiu. Stau si acum si ma gandesc cum oare au reusit sa ma manipuleze in asa hal incat si acum simt uneori nevoia sa ma izolez, desi de atunci am facut eforturi sa am o viata cat se poate de normala si sa renunt la toate mizeriile pe care mi le-au turnat in cap.
  Ca de obicei, foarte bun articol tau, desi recunosc ca in lunile alea evitam sa mai intru pe aici si sa te citesc pentru ca atacai multe teme cu care eu atunci nu eram de acord, dar azi ti-as multumi pentru asta! Multa sanatate si spor la scris! smile

  Răspunde
  • Ramona, in primele luni era normal sa fim toti buimaciti ca ne trezisem dintr’o „raceala” intr’o apocalipsa, iar bombardamentul din #presamiluita si #socialmediamiluita cu bani grei de la buget si’a facut pe deplin treaba, manipularile intretinute de ciocli apocaliptici mentinand din plin starea de psihoza. Treptat insa tot mai multi au inceput sa se trezeasca si informeze tot mai mult si din alte surse decat alea „oficiale” care au inceput sa paleasca rand pe rand dupa ce s’a aflat ca toate „masurile” luate nu au avut nici un efect in combaterea „pandemiei” care s’a transformat in „plandemie” cand s’a aflat ca au jucat datele alea raportate din pix dupa cum le’a dat bine la interese, uratenia maxima iesind la suprafata, da, atunci de alegeri. In rest, cea mai buna recomandare pe care o am e sa te uiti cat se poate de putin la TV, iar in social media de asemenea si ca prin miracol or sa dispara incet toate traumele, mai ales daca faci doar si numai lucuri care consideri ca sunt bune pentru tine si cei apropiati! smile
   Multumesc de aprecieri, sanatate multa! smile

   Răspunde
 6. Foarte bun si inspirat articolul tau. Dar cei care mai inteleg cat de cat se imputineaza, empatia dispare, rusinea este uitata.. Iti urez spor la scris.

  Răspunde
  • Din pacate de foarte multi ani in care omenirea a cunoscut cel mai mare progres pe vreme de pace din istoria ei, s’a sapat adanc la pilonii ancestrali care au tinut civilizatia umana in picioare iar acestia au inceput sa se clatine rand pe rand, noul razboi ducandu’se acum la umbra ruinelor lor. De aici lipsa de directie, empatie, rusine, valori, principii, moralitate, sentimentul de apartenenta … ancore ce au tinut fiecare om in parte intr’un echilibru ce a contribuit la fundamentul evolutiei. Din pacate ce traim azi este involutie abrupta si care se va acutiza tot mai mult in urmatorii ani ce probabil ca intr’un final va duce la o implozie, cum au fost si altele in istoria umanitatii ce azi este scoasa din scolile ce nu mai au ca menire educatiei ci doar de a crea indivizi fara personalitate, constiinta, principii, ideei proprii si nimic care sa fundamenteze individul ca om si nu produs.
   Multumesc ca ma citesti, toate cele bune!

   Răspunde
 7. No problem. Si evolutia societatii umane se inscrie in graficul curbei lui Gauss, adica tre’ s-o taie la un moment dat. Pentru noi, da, e nasol. Pentru Univers it just doesn’t matter. At all! Asa ca bucurati-va cat mai puteti. Si fiti optimisti, ieri a fost mai bine! drinks

  Răspunde
  • Desi nu debordez de pesimism in ce scriu o fac din realismul care ma caracterizeaza si nu pesimism cum ar crede unii, propunand aici mai degraba teme ce le’as dori transformate in dezbateri de ideei, ca sunt tot mai putine locurile unde poti sa faci asta fara sa fii „inundat” de prostie. In rest … stiind ca ce a al meu e pus deoparte iar ca lumea asta e doar o etapa, ma intorc la berile reci care cad numai bine pe canicula asta. drinks

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura