Adio 4K! Bun venit …8K!

Nici nu am apucat sa ne dezmeticim cum e treaba cu 4K, unii strangand inca bani de hardware, ca a si venit 8K peste noi.   laugh

Nu stiu ce hardware o fi nevoie sa rulezi asa ceva … la mine unul cand l’am setat in rezolutie 8K ecranul a ramas negru … si cam aia a fost.

In spiritul 8K, dupa prototipul de TV al celor de la Sharp din aceasta primavara, mai multi producatori au anuntat deja pentru toamna asemenea televizoare iar primele laptopuri cu ecrane 8K vor aparea in primavara anului viitor.

Ca si in cazul FullHD … 4K a fost doar o nuca de marketing care insa a murit la nastere!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

4 Responses

 1. Marius says:

  Bani în visterie sunt, dar încă nu îi văd utilitatea. Nu de alta, dar 570 GTX-ul meu chiar se descurcă foarte bine în ceea ce fac.
  Iar un monitor 4k, 8k nu mă ajută cu nimic în momentul de față. Cele 2 full HD sunt suficiente.
  Cât despre 8k, probabil ajungem cât de curând la 21:9, desfintam de tot cinema-ul si le vom face acasă.

  La ~2000 de lei cât este un 4k… trebuiau să scoată ceva să rupă ochii norodului. smile

 2. ice4you® says:

  Nuca de marketing … si cam atat … pentru ca altceva nu vad a fi atata vreme cat nici macar FullHD nu este inca un standard.

  Eu zic sa ti de bani in continuare. laugh

  P.S. Tie ti’a rulat clipul ala in 8k mode? laugh

 3. Marius says:

  Yup. A trebuit sa las un pic sa incarce netul, in rest, totul e ok.
  Daca l-as scala pe un monitor 8k ar fi mai pretentios, poate ca mi-ar trebui o placa video mai puternica, dar scalat la FULL HD… n-a sughitat. smile

 4. ice4you® says:

  La mine face ceva ciudat … CPU sta undeva la 8-9% … porneste …. dar ecranul ramane negru … sa fie ceva legat de driveri?! FullHD merge, 4K merge … 8k noapte. Hmmmm … No …. uatever … nu e ceva oricum cu care sa imi bat capul. laugh