Adio inmatriculari in Bulgaria!

Românii vor putea circula doar 90 de zile cu maşini înmatriculate în alte ţări, inclusiv Bulgaria!

Se arata intr’un propunere cu dezbatere publica, ce va fi probabil in curand si pus in practica, astfel ca cetatenii cu domicilu stabil in Romania, nu vor putea sa circule mai mult de 90 de zile in tara, cu un autovehicul inmatriculat in strainatate, inclusiv Bulgaria!

Ca o parere personala sunt perfect de acord cu acest lucru, nu de alta dar dupa cum bine se stie, marea majoritate a celor care au masini inmatriculate in Bulgaria, cam au si politele de asigurare expirate, asa ca daca te loveste unul dintre aia ti’ai cam supt’o ca nu mai vezi bani vreodata si chiar cu ea valabila este extrem de greu sa ii vezi recuperati de la societatile de asigurare din Bulgaria, pentru ca de obicei asigurarile se fac la tot felul de asiguratori obscuri pentru a fi cat se poate de mici. Deci daca te’a lovit o masina de aia mergi pe principiul … prinde orbul, scoatei ochii … ca sa nu mai zic ca in general am vazut ca sunt rable inmatriculate si conduse de membrii unei anume natii conlocuitoare cu ten bronzat. Nu sunt de acord cu taxa asta auto aberanta, dar daca e lege pentru unii pai sa fie pentru toti.

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...