ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

2 Responses

  1. Shadow of an Angel says:

    Romania in 5:44 minute. Parerile despre piesa sunt oricum impartite. Mi se pare cam pueril acum sa dai lectii de moralitate prin versuri, dupa ce ani la rand ai cantat despre sex, droguri, violenta, probleme de familie,visuri americane, etc. Despre clip ce sa zic.. e dur si pare a fi un mesaj pentru fraierii care isi iau privirea mai mult de o secunda de la drum. Dar cum stiu ca tu esti un mare fan de-al lor, nu mai zic nimic.._smile ! A..si decat Loredana, mai bine Catalina Toma. Fiindca istoria (Ridica-ma la cer) nu se mai repeta..!

  2. ice4you® says:

    Hip-Hop’ul nu da lectii de moralitate, nu si’a propus asta niciodata. Este muzica mai degraba de mesaj/protest si reflectare a realitatii din jur chiar daca asta include si tot ce altii nu vor sa auda, iar versurile sunt dure in exprimare. Piesa asta ca si restul nu include pe nicaieri vreo lectie de moralitate ci mai degraba un protest al lipsei acesteia. Nu sunt fan al lor, doar ii ascult.