Bagati cultura la cutie

Cam asa arata in 2016 solutia italienilor pentru niste celebre sculpturi nud ce au fost acoperite cu niste cutii de lemn pentru ca un muzeu sa fie vizitat de mai marele barbos al Iranului.

Gestul italienilor care s’au caciulit la miliardele Iranului face partea din ciclul noaptea mintii, mai ales ca mai marele barbos al Iranului a dezmintit ulterior faptul ca ar fi cerut asa ceva! laugh

Oricum ar fi fost, din cele doua solutii de mai jos, voua care vi’se parea cea mai logica? laugh

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

3 Responses

 1. Sorin says:

  E chestie de perspectivă… atunci cînd mergi la “cabinet” oricum pui mîna pe aşa ceva… ori pe sculpturi nu este neapărat nevoie să pui mîna, e suficient doar să… admiri !!

 2. Radu says:

  autocenzura, mai rea decat cenzura impusa de sus

 3. ice4you® says:

  Macar astia au scuza ca sunt militieni laugh
  https://www.youtube.com/watch?v=eW0Ey2Y2rXk