Concert de Craciun in Pestera Bolii

A devenit deja o traditie ca Pestera Boli din Valea Jiului, sa se umple de oameni care cauta traditiile noastre asa cum au fost lasate din strabuni. Pestera beneficiaza de o sala naturala cu o acustica deosebita in care colindele  si traditiile locale de sezon, precum si din toate zonele tarii, se aud mai aproape de rai si creatie.

Sentimentul pe care il traiesti acolo este unic si dincolo de ce cuvintele sau imaginile pot descrie. Felicit pe aceasta cale atat administratia locala cat si organizatori acestui eveniment deosebit, care reinvie in fiecare zi de Ignat, traditii ce sper ca niciodata nu se vor pierde!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...