Concurs – Redactorul „amator”

Poate ca visul multora dintre voi a fost sa scrie la o publicatie IT de profil, ingerisidemoni.ro impreuna cu pcmhz.com, va ofera acum posibilitatea sa deveniti un redactor amator in urma unui concurs cu premii!

Începând cu data de astăzi (26 Aprilie 2012) PCMHZ invită toţi membrii actuali şi viitori de pe forumul nostru la un concurs permanent cu premii lunare substanţiale dar şi alte surprize!

Concurs – Redactorul „amator”

Subiectul concursului: fiecare membru înregistrat pe forumul PCMHZ poate câştiga premiile lunare puse în joc prin publicarea de articole utile şi originale pe forumul nostru.

Termeni şi condiţii de participare

Articolele ce se vor lua în considerare sunt următoarele:

A – Hardware review / test : orice componentă hardware sau dispozitiv (laptop, smarthphone, tv, etc) indiferent de vechimea acesteia dar OBLIGATORIU, autorul trebuie să fie în posesia ei (se poate şi parţial, împrumutată de la un amic, magazin, etc).

Articolul trebuie să conţină fotografii realizate de autor, preferabil nu cu telefonul şi restul elementelor ce alcătuiesc un articol de tip review / test.

Pentru specificaţii / caracteristici se poate face trimitere direct la pagina produsului, nu este nevoie înşiruirea lor.

B – Games / Software review : orice joc sau aplicaţie folosită de autor, articolul trebuie însoţit de screenshots, etc.

ATENŢIE: No warez. No Cracks. (cel puţin să nu apară în imaginile trimise de voi, alt mod de verificare nu avem)

C – Tutoriale / How-to : titlul este destul de explicit, bineînţeles din orice arie ce are legătură cu hardware, software, gadgets..

D – Unboxing / Preview : în cazul unor produse noi sunt acceptate şi astfel de articole în care pot predomina imaginile, totuşi un 25% text este indicat.

Info utile la publicare / redactare

1. articolele se publică ca Subiect nou în secţiunile corespunzătoare (Hardware / Software)
2. titlul trebuie să înceapă cu [Review], [Tutorial] sau [Unboxing/Preview]
3. fotografiile şi capturile de ecran ataşate nu trebuie să fie mai mari de 1920×1080 cu o dimensiune a fişierului de 1024KB, ideal 1280×1024 şi 4-500KB

IMPORTANT

Articolele nu trebuie să fie copy & paste sau prezentări ale unor produse şi să nu fi fost publicate deja până la data de 26 Aprilie 2012 în alte locuri. Nu vom accepta link-uri ce conţin coduri de afiliere, se acceptă însă link direct către produsul respectiv aflat în oferta unui comerciant din România sau de afară.

Dacă produsul vă este oferit de către un comerciant cu scopul clar de a realiza un articol la acesta, nu avem vreo obiecţie în a menţiona acest fapt şi în a include link către „sponsor” (link direct, fără coduri de afiliere, etc)

PCMHZ îşi rezervă dreptul de a şterge fără avertisment subiectele ce nu respectă regulile. Obiecţiile nu îşi au rostul!

Autorul articolelor este DIRECT RĂSPUNZĂTOR pentru conţinutul acestora, PCHMZ.COM nu îşi asumă nici o răspundere în cazul unor litigii alte unor terţe părţi!

Desemnarea câştigătorului premiului lunar

În prima săptămână din luna următoare, în acest topic vom publica o listă cu articolele / post-urile ce întrunesc condiţiile şi standardele noastre. Tot în aceeaşi săptămână, redactorii PCMHZ vor desemna un câştigător în funcţie de calitatea articolului.

Dacă nici un articol nu întruneşte condiţiile, premiul se reportează pentru ediţia din luna următoare.

Notă: deciziile redacţiei PCMHZ referitoare la premiere este şi rămâne indiscutabilă!

Premii speciale (în curs de actualizare)

La intervale de timp, PCMHZ poate desemna câştigători suplimentari fie prin tragere la sorţi, fie în funcţie de anumite criterii (ex: cele mai multe comentarii, cele mai bune fotografii, extreme bechmarks, etc). Premiile se vor anunţa la momentul respectiv.

Premii anuale (în curs de actualizare)
La finalul anului 2012, câştigătorii premiilor lunare vor avea ocazia să participe la runda finală (detaliile urmează să fie clarificate), cert este că vom avea „lucruri consistente”.

Trimiterea premiilor

Premiile sunt trimise prin curierat rapid, costurile de transport fiind suportate de către câştigător. Se poate opta şi pentru livrarea prin Poşta Română, în acest caz costurile de transport fiind suportate de către PCMHZ.

Etapa 1: 26 Aprilie – 31 Mai 2012

Premiu principal: Router wireless Belkin PLAY N600 Dual Band, premiu oferit de Belkin, valoare aprox. 340 lei

Puteti trimite articolele voastre pe adresa din sectiunea contact a acestui blog sau direct aici!

Spor la redactat articole!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura