Li s’au rupt Antenele

Despre conflictul dintre Intact Media (propritari Antena1/2/3) si RCS&RDS/Digi, cred ca a aflat toata lumea. Am zis ca o fi ceva frecusuri intre ei (nu e prima oara) si cumva or ajunge la vreo intelegere. Interesant este ca incepand de astazi Intact Media a intrat in conflict si cu UPC/Focus Sat la care se pare ca au de gand sa le ceara niste sume cel putin la fel de fabuloase ca si in cazul RCS&RDS/Digi.

Acum stau si ma intreb unde dracului vor sa ajunga astia de la Intact Media daca nimeni nu ii va mai transmite?! Romtelecom/Dolce sunt singuri cu care inca nu au intrat in conflict, dar avand in vedere ca ponderea lor de acoperire la nivel national este intr’un procent destul de mic, mai ca nu conteaza.

Intre timp, ca raspuns la cererile motivat ca a fi aberante, cei de la UPC/Focus Sat au adresat deja o cerere catre CNA in care le solicita ca grila obligatorie de programe TV sa fie reanalizata, bag seama in scopul de a putea sa renunte la obligativitatea de a include in grila lor retransmisia programelor Intact Media, decat la cerere din partea utilizatorilor si probabil in baza unui abonament lunar.

Din punctul meu de vedere, Intact Media oricum este in cap de ceva vreme. Eu unul nu ma mai uit la canalele lor decat sporadic, practic nu prea am ce vedea. Emisiunile TV sunt praf/pulbere/tandari, jurnalele de stiri de asemenea … la Euforia si GSPTv nu ma uit de fel … deci … eu unul nu o sa ma numar printre cei care o sa le simta lipsa daca acestia vor impune aberatia cu abonamentele!

Deci … sa fie sanatosi, eu pot trai si fara Abces direct si fara Capatos!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...