Cred ca sunt putin masochist

Nu inteleg la ce p0la mea de multe ori imi fac mie rau pentru a le face bine altora?! Astazi mi’am rupt capul cu niste mizerii de laptopuri pe care m’am chinuit in rupere sa le instalez niste licente de uingaoz 7 desi habar nu am cine sunt oameni la care vor ajunge. Nu mi s’a cerut asta … mi s’a spus doar ca nu sunt familiarizati cu uingaoz 8 si m’am gandit … ca ar fi uman sa nu ii zapacesc cu interfata metro. Bineinteles ca mizeriile astea de laptopuri nu au decat suport de uingaoz 8 pe siteul oficial si eu habar nu am ce cacat de componente contin (WiFi, sunet, lan) si nici nu am chef acum sa fac tot soiul de manevre empirice prin care sa caut o zi intreaga dupa driveri in functie de producatorul de baza.

De ce pana mea nu poate decat sa ma doara in cur si sa imi fac eu viata mai usoara in dauna altora?!

De prost, stiu!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

2 Responses

  1. amiralul says:

    pai daca ai w8 pe ele baga Everest si vezi tot ce contine. s-ar putea sa te ajute. w8 e pentru touchscreen-uri mai mult si iti dai seama ca e la inceput. are aceleasi probleme de compatibilitate care le avea si w7 cand a aparut.

  2. ice4you® says:

    Tocmai ca au venit cu FreeDOS pe ele laugh Dupa ce pun 8 .. 8 ramane si pacea domnului! laugh