Din ciclul, seriale care merita vazute, FARGO

Vreme de stat in casa si cum televizorul meu e inca bolav de covid de care ori pornesc vreo televiziune romaneasca, m’am apucat sa caut un serial bun de vazut si uite asa am dat peste Fargo.

Din ciclul, seriale care merita vazute, FARGO

Conform descrieri, Fargo este un serial drama-politist cu destule accente de comedie neagra, impartit in patru sezoane, scenariul fiind scris de Noah Hawley. Serialul este inspirat dupa lung metrajul cu acelasi nume din 1996, care a fost scris si regizat de fratii Coen, acest lung metraj fiind un blockbuster al acelui an.

FARGO seriale care merita vazute 640x360

Critica personala

Daca ar fi sa pun undeva serialul asta cred ca l’as pune undeva intre Twin Peaks si X-Files, toate cele patru sezoane fiind la fel de reusite, partea cea mai buna fiind ca nu are nici timpi morti/la umplutura si nici nu este infestat de sinistrele idei ale corectitudini politice. Actiunea sa zicem ca este caracteristica unui serial politist, dar cumva are un farmec aparte care il face diferit de tot ce am vazut din genul asta, umorul negru cu care este presarat pe ici, colo, fiind cireasa de pe tort.

De vazut eu l’am vazut pe HBO Go, din cate am inteles ar fi insa disponibil si pe Netflix.

Vizionare placuta. hi

4 comentarii la „Din ciclul, seriale care merita vazute, FARGO”

  1. Zici ca il gasesc pe HBOGO? Foarte multumesc de recomandare, in seara asta il pun pe micul Xiaomi Tv stick la treaba, care apropo merge de trasneste, rupe nevasta-mea youtubul cu retele ei si acum ca a dat de gust, nu mai vrea tableta, ma bate la cap sa ii iau si ei unul la televizorul din bucatarie.rofl victory

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura