Fira’ti ai dracu de bucuresteni …

… zic cu naduful pe care il poate intelege doar un ardelean blocat in traficul infernal din Bucuresti … cand a zecea vitamina (B) ii taie calea fara ca macar sa semnalizeze intentia.

Hop … stop … frana … RESET! Sunt in Bucuresti si mi’a fost dor de el. Yuuuuup … ironic … dar ma simt ca acasa … pentru ca sunt acasa … sau nu?! Ba da … ca de la Dristor merg inainte pe Pallady pana fac stanga pe Grigorescu … si injur ca un bucurestean pe boul ce mi’a ocupat locul de parcare din fata blocului … ca daca parchez in alta parte maine dimineata o sa gasesc iara un biletel prins la stergatoare in care sunt anuntat indirect ca pe aici HD nu e vitamina!

Pe aceasta cale le multumesc celor care au uns toate bancile din micul parc de langa IOR cu ulei ars de motor ca sa imi arunc la gunoi o pereche de blugi … si mai ales la toate old bitches de la scara blocului care traiesc viata altora si m’au parat ca am varsat cafea pe hol! La toate le doresc o cultura proasta la morcovi tineri … fisuri anale si doctori in concediu! De viata lor grea in rest … ma ocup EU!

Nu retractez injuratura … era doar placerea unui ardelean care nu uita cine este! laugh

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura