Fira’ti ai dracu de bucuresteni …

… zic cu naduful pe care il poate intelege doar un ardelean blocat in traficul infernal din Bucuresti … cand a zecea vitamina (B) ii taie calea fara ca macar sa semnalizeze intentia.

Hop … stop … frana … RESET! Sunt in Bucuresti si mi’a fost dor de el. Yuuuuup … ironic … dar ma simt ca acasa … pentru ca sunt acasa … sau nu?! Ba da … ca de la Dristor merg inainte pe Pallady pana fac stanga pe Grigorescu … si injur ca un bucurestean pe boul ce mi’a ocupat locul de parcare din fata blocului … ca daca parchez in alta parte maine dimineata o sa gasesc iara un biletel prins la stergatoare in care sunt anuntat indirect ca pe aici HD nu e vitamina!

Pe aceasta cale le multumesc celor care au uns toate bancile din micul parc de langa IOR cu ulei ars de motor ca sa imi arunc la gunoi o pereche de blugi … si mai ales la toate old bitches de la scara blocului care traiesc viata altora si m’au parat ca am varsat cafea pe hol! La toate le doresc o cultura proasta la morcovi tineri … fisuri anale si doctori in concediu! De viata lor grea in rest … ma ocup EU!

Nu retractez injuratura … era doar placerea unui ardelean care nu uita cine este! laugh

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...