Hai sa dam mana cu mana …

Si sa facem un fond de ajutorare al UE care se afla intr’un cacat ce nu mai poate fi acoperit pentru ca a dat rau de tot pe margini. Pana acum i’au acceptat si pus pe toti amaratii sa stranga cureaua si sa munceasca pe sume de nimic pentru ei, deoarece dintr’un salar ce il lua fiecare parlit de est european ce mergea sclav pe plantatiile lor, reuseau sa intretina minim o lepra de a lor, impartindu’l cel mult pe jumatate. Acum e bai mare, ca treptat isi dau seama ca din tot salarul ala ce il faceau pe jumate, numai jumate a mai ramas si ar cam vrea ca pentru el sa isi pune leprele la munca. Problema este ca aia nu stiu sa munceasca, pentru ca nu au muncit macar o zi in viata lor, iar de acum sa incepi sa ii inveti sa munceasca dupa un sistem ce se apropie tot mai mult de socialism este mai mult decat imposibil, pe modelul: calul batran nu il mai inveti la ham! De obicei aceste stari de lucruri (vezi si alte imperii de care s’a ales praful si pulberea din aceleasi motive) se rezolva atat printr’un razbel cat sa ii rareasca cat si printr’o noua ordine mondiala in care se schimba radical polii puterii si sistemul de lucruri! Toata lumea vede cum China merge bine mersi si in timpul in care imperiul Anglo’Britanic se clatina de la o zi la alta, explicatia este simpla: aia muncesc de le sar capacele in timpul in care aici se incearca in disperare gasirea de solutii prin care tot altii sa ii intretina si tina in spate! Din pacate pentru ei asta nu se va mai intampla, pentru ca acum cand a venit vremea sa isi dea datoriile s’au pus pe tiparit hartii fara valoare de care nu mai are nici dracu nevoie, iar obligatiile de stat ce vor sa le vanda la altii, aia de le cumpara ai dracului, tot cu hartii vara valoare vor sa le cumpere … ca deh … s’au jmecherit si aia (China si Rusia a dat drumul la tiparirea de bani ca raspuns la solutia americana pe principiul: ce ne da’ti aia va dam :D).

2012 este un an asteptat de catre toata lumea cu sufletul la gura, unii pentru ca asteapta sa vada daca profetiile Maya se adeveresc, altii pentru ca asteapta o hotarare in ceia ce priveste noua ordine mondiala. Cumva se impletesc perfect cele doua … si o treaba e clara: ceva se va schimba major, iar lumea nu va mai fi asa cum o stiam!

3 comentarii la „Hai sa dam mana cu mana …”

  1. Au … pana isi recupereaza banii de la americani si restul laugh Sunt un nou imperiu … isi permit niste datorii atata vreme cat au si de unde lua cand o fi de luat … si din cate vad incep incetul cu incetul 😉

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura