Ioaneee puti … puuuuti … puti ma a puscarie!

sursa:kamikaze.ro

Una din binecuvantarile de dupa ’89 a fost evadarea din stana a celor din neamul BerBecali. Au iesit direct din stana si peste noapte au ajuns impresari de fotbal, patroni de cluburi si mai ales vedete ce s’au facut remarcate prin ciobanie atat in vorba cat mai ales in comportament.

Imi exprimam acum cateva luni sila despre cum se face justitie in Romania, dand ca exemplu si o lectie de jmecherie tinuta de Ion al BerBecalilor. Aroganta acestui individ cu radacini adanci in Neanderthal’ul timpuriu, a ajuns sa fie apreciata de unii drept jmecherie, unii luandu’l ca exemplu. Ieri Ion al nostru a inceput sa puta … a puscarie. La apelul procurorilor … completul curtii de apel a decis ca atat Ion cat si restul care fac parte din ceata de hiene ce au adus fotbalul romanesc la sapa de cauciuc ar fi timpul sa mearga unde le era oricum de multa vreme locul.

As fi zis ca totusi justitia functioneaza in Romania … dar nu prea pot … pentru ca este peste puterile mele de intelege cum decizia a doua curti este total diferita?! Cum si cu a cui putere prima curte i’a scos basma curata ca a doua sa ii condamne la ani grei de puscarie?!

Daca vom avea o sentinta definitiva si dupa recursul ce va urma (speranta moare ultima) … cred ca prima curte ar trebui totusi trasa la raspundere fie si pe latura profesionala … dar astea sunt vise dulci intr’o tara care functioneaza dupa reguli mafiote.

Asteptam ca acum sa se duca astia inainte si sa pregateasca un pat si pentru Nasu & Corleone!

Ioane … e groasa vere … lectia ta de jmecherie a tinut cat ti s’a permis. Esti pielea de pe p*la … si puti … puuuuuuti …

2 comentarii la „Ioaneee puti … puuuuti … puti ma a puscarie!”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura