Cateva cuvinte inainte de sfarsitul lumii

Am vazut ca nu doar pe la americani a prins pregatirile de sfarsitul lumii … avem si noi pe unii care fac acelasi lucru. Nu zic ca e rau sa fi pregatit de ce e mai rau … dar ce dracu de rost mai are sa iti traiesti viata pregatindu’te de un sfarsit de lume cand inevitabilul tau sfarsit ca persoana … oricum va veni mai devreme sau mai tarziu.

Mi’se par ridicole toate aceste pregatiri ale unora. Sa ai un buncar pregatit sa te ascunzi in el … pentru a face … CE?! … DACA suprevietuiesti?! De ce ti’ai dori sa fi supravituitorul unei apocalipse … intr’o lume pe care nu o mai stii fara nimeni din cei care ii stii … si eventual luptand ca un sobolan alaturi de alti sobolani sa supravietuiesti?!

Pana la urma bineinteles ca toate se invarte in jurul maiasilor … ca ai dracu maiasi astia pe toate le stiau. Apa multa la moara prostilor nu o trebuit … si acum avem de a face cu tot soiul de teorii … de la posibile la ridicole … de parca toate grijile s’au sfarsit pe pamantul asta si doar una mai avem: sfarsitul lumii.

Va doresc la toti inca de pe acum un frumos sfarsit de lume. Eu o sa fiu plecat de acasa … sa nu ma gaseasca!

2 comentarii la „Cateva cuvinte inainte de sfarsitul lumii”

 1. Un cronicar povestea despre anul 1000, cum oamenii abandonau tot, averi, ogoare, case, cum aşteptau să piară totul, cum se înghesuiseră în biserici… şi cum un grup se strânsese în catacombele Romei să o pună de o mică orgie, acolo, beţie etc şi la un moment dat zice unul: „Haideţi, fraţilor, afară să vedem şi noi sfârşitul lumii” laugh

  ~Nautilus

  Răspunde
 2. Mai in gluma mai in serios eu am zis mereu ca de sfarsitul lumii am sa plec de acasa sa nu ma gaseasca … acasa! laugh laugh

  Si a mai fost anul 666, 1999/2000 … si multe altele. Intr’un final noi sa fim sanatosi … ca sfarsitul vine el! 😉

  O seara faina!

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura