Josephine la ITP|Ghid practic

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

3 Responses

 1. radu says:

  La mine e la toamna, pana atunci o fac boboc, am de gand sa ii fac un RK la partea electrica, am un scurt pe undeva, plus ca vreau niste becuri mai tzapene. Ne auzim atunci, intre timp ma paste revizia la 10000 km; in mod normal cartea zice 20000, dar Borsalino nu mai e tanar(eu am Megane, nu Laguna!), face 10 ani batuti pe muchie si se apropie vajaind de 300000 km!

 2. ice4you® says:

  SI la mine se apropie revizia generala. Desi nu am belele si teoretic distributia are doar vreo 30.000km, am sa o schimb sa fiu eu linistit. In rest … ulei, filtre … alea alea si la mine desi cartea si meniul de service din bord zice 30.000 laugh M’am hotarat sa le schimb la maxim 15.000km.
  Pe partea electrica … frantuzoaicele sunt recunoscute pentru ca iti dau de lucru … dar in limita bunului simt. laugh
  De becuri nu stiu ce sa zic … pe mine ma batea gandul sa trec pe led pana am aflat ca piata este invadata de chinezarii de doi bani. In rest … Ocram ar fi ok, dar sa sti ca nu tin cu mult mai mult decat unele banale iar de costat costa cel putin dublu.

 1. March 3, 2018

  […] de asta am avut grija sa respect aceleasi reguli de aur despre care am scris acum ceva vreme pe →aici, si care in mare se refera la recomandarea ca inainte sa va duceti cu masina la ITP, sa ii faceti […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.