Jumulim cocosul sau … belim mielul?

Astazi se va juca Romania – Franta. Pana aici nimic nou … s’a mai intamplat … am mai luat’o pe coaja de la ei … ultima oara cand i’am batut fiind pe vremea regelui. Noutatea in sine si momentul istoric este legat mai degraba de inaugurarea National Arena, o bijuterie de aproximativ 250 milioane de euro, despre care unii spun ca ne lipsea alti ca ne prisosea … eu zic ca macar atat merita si tara asta sa aiba, vechea arena fiind la un pas sa se prabuseasca. Pentru aia care nu ajung la inaugurarea National Arena, transmisia va fi realizata cu ajutorul unui car TV full-HD cu 13 camere din care una Super Slow Motion, intre camere sunt si 7 “tunuri” plus 4 sisteme EVS pentru redarea reluarilor, iar regia audio este Dolby Surround.

Pana aici toate bune, toate frumoase, dar oare fotbal vom avea? Nu de alta, dar in ultimi anii, cele mai mari performante ale echipei nationale s’au cam redus la victorii impotriva unor nationale, formate din bucatari/lacatusi/chelneri/brutari/etc, a caror tara nu depasea 100.000 locuitori … adica tot cam atat cat are un orasel mediu de pe la noi.

Deci … deseara … jumulim cocosul … sau belim mielul? Daca imi este permisa o parere pur personala, cred ca a doua varianta este cea corecta, cu toate astea speranta unui egal macar, murind ultima! laugh

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

2 Responses

  1. Mircea C. says:

    Hai ca tot am jumulit ceva – gazonul smile

  2. ice4you® says:

    Eu zic ca mai degraba l’am belit, da ma rog laugh laugh