Lectia lui Diaconu

Singurul om pentru care as fi mers la vot ar fi fost Mircea Diaconu, pe care il apreciez atat ca actor cat si ca om vertical. In ciuda tuturor piedicilor, lectia dura a unui prag de aproape 7% pe care a dat’o de unul singur tuturor partidelor care au investit si pe masa in aceste alegeri, este un semn de normalitate din care clasa politica ar trebui sa inteleaga ca nu mai sunt suficiente promisiunile mincinoase sustinute cu brichete/pixuri/galeti/umbrele (dupa buget) si nici umblatul din usa in usa la cersit de voturi. Romanii nu mai au incredere in minciunile clasei politice de la noi indiferent de culoarea cameleonica pe care o au … as vrea sa cred ca acele vremuri incep sa apuna iar sfarsitul blestemului lui ‘ESCU este aproape. Nu am fost la vot … Diaconu era singurul pentru care as fi facut’o si eu … le multumesc doar celor care au fost pentru acest semn de normalitate si le doresc ca si pe viitor sa ramana la fel de imuni la balacareala partidelor politice.

2 comentarii la „Lectia lui Diaconu”

  1. Ce mi s-a parut interesant a fost ca Suedia isi va pastra un reprezentant al Partidului Piratilor in Parlamentul European. Bravo lor smile .

    In rest nu, nici eu nu merg la vot. Daca candva o sa aud si o sa vad un candidat serios pentru orice pozitie (senator/deputat/parlamentar/presedinte/primar/etc.), poate o sa ma deranjez. Pana atunci… am alte chestii mai bune de facut.

    Răspunde
  2. Suedia nu stiu cum dracu face insa reuseste sa fie inaintea tuturor in multe privinte inclusiv cele politice. Exemplele lor ar putea fi urmate de o lume intreaga mai ales acum cand situatia din EU dupa rezultatul alegerilor are un miros din ce in ce mai urat.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura