Moment publicitar

Prin deducere logica, orice ornitorinc care se respecta si odata ajuns coiul de sub toc, este si labar! Pentru cine nu stie ce este acela labar, DEX’ul va poate fi de folos!

Pentru ca se inmultesc de la o zi la alta ornitorincii, cineva s’a gandit sa le faca o bucurie si asa a fost inventat … Monkey Spanker …

… tot ce le ramane acum de facut femeilor emancipate care au un ornitorinc in dotare si vor ca macar de ziua lui sa ii faca o bucurie, este sa le cumpere jucaria asta! Este si ieftina, din cate am inteles in jurul a 99 de lei si uite asa, vor avea un labar cu adevarat fericit!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...