Nume predestinate

In timp, cunoscand mai multe persoane care poarta acelasi nume, mi’am dat seama ca numele pe care il primim ca dar la botez, ne caracterizeaza oarecum in viata. Sincer va spun asta … multe din persoanele pe care le stiu purtand acelasi nume (Maria, Mihai, Ion, Vasile etc) au caracteristici mai mult sau mai putin comune, dar in mod cert ceva ii cam face sa fie la fel … ca sa sustin aceasta ipoteza, va prezint astazi un exemplu graitor, as spune eu …

… numele domnitei mai sus prezente este: Maria Crăcană, ceia ce as spune eu ca ii vine ca si manusa, ocupatia de baza a domnitei fiind cracanatul pe bani.

Sursa fotografiei:click.ro

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...