Pastele intre fariseii lingatori de icoane si istetii “anticrestini”

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

5 Responses

 1. cola says:

  cultura de stadion – cultura lui ‘anti’ orice .. e cool sa fii impotriva ceva .. injuram ungurii pe stadion, dar nu miscam nimic sa fim macar mai harnici decat ei .. injuram zeii , injuram partidele, injuram corporatiile (ce oroare laugh ), injuram comunismul, injuram homosexualii dar si pe ‘limitatii’ care sustin familia ‘traditionala’ .. cultura de bulevard si de galerie de stadion .. activism social redus la oferirea unui like sau retragerea acestuia.. si mult mult zgomot ..

 2. Redoo says:

  Vineri am prestat la stupi, sambata pe acasa, dumica prin parc cu plozii, luni pe la tara…plm, un weekend prelungit in care am fost de doua ori la tara.Paste, Craciun…sarbatori ce ma lasa rece si nu ca as fi ateu ci, pur si simplu ca ipocrizie din toate punctele de vedere si din partea tuturor celor implicati.

 3. ice4you® says:

  Cum ziceam, din punctul meu de vedere fiecare are dreptul la credintele lui, parerile lui, viata lui. Ca unii inteleg sarbatorile care ceva spiritual si le tin ca atare, e foarte bine, ca altii le inteleg ca un weekend prelungit in care isi pot rezolva multe din hanganalele ce le au, dar niciodata timp de ele, e cel putin la fel de bine. Ca altii vad un motiv de distractie in asta, bine si asa. Pana la urma, nimeni nu detine un adevar absolut si nici drept sa il impuna altora pe ala al lui, nu il are.

  Eu cam asa vad lucrurile si daca ar disparea de tot atat fariseii lingatori de icoane cat si “anticrestinii” astia ce fac umbra degeaba pamantului crezandu’se isteti nevoie mare doar ca ei sunt “anti” orice, cred ca lumea asta ar fi un loc mai bun, pentru ca toleranta si bunul simt pana la urma, fac parte din iubirea aia de aproape mult clamata de toti, dar neinteleasa de nimeni ci interpertata in X si Y forme convenabile dar departe de esenta.

  Cam asta am vrut eu sa scriu si habar nu aveti cat de bucuros sunt ca macar voi ati reusit sa intelegeti venind in completare cu opinia voastra. smile

 4. vasile says:

  Sa inteleg ca nu a-ti fost la Inviere intr-o Biserica inghetata, ca nu a-ti dat taxa pe Pasca minim 50 lei, pui de diavoli ce sunteti! diablo

 5. ice4you® says:

  Am zis ca la Polul Nord mergem la anul, d’aia nu am fost anul asta nici aici desi 18 grade afara, ca primavara. In rest, de pe la biserica am mers a doua zi si in loc de pasti am primit o mana de pita uscata, din cate am inteles de la bastinasi, pe aici e numa cu trupul treaba, cu sangele te descurci. Am fost ca furios ca tinusem post si conform traditiei as fi bagat ceva paste traditional, ala cu pita si vin … da se pare ca pe aci nu e bani si de una si de alta. Deh … oras sarac ce sa’i faci. In rest … eu nu’s ala cu cotizatiile, ghinion .. sau pui de diavol cum zici tu. hi

  P.S. A … sa nu uit, imi pare rau, zice popa de fratele meu ca nici anul asta nu merge cu cortul, patura si tot tribul pe Athos. Mai indura tovarase, in ritmul asta in cativa ani o sa fie bine si acolo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.